facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smart Apple Service

Smart Apple Service

Info

Reparatie en support van iPhones/iPads.
Bezoek ons kantoor of bel voor een afspraak

Adres: Zusterplein 15, 4331 KM Middelburg
Telefoonnummer: 0118-616106
ln.ecivreselppatrams@tcatnoc
Stad: Middelburg
Route: Zusterplein 15
Postcode: 4331 KM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: apple support, support pagina, apple store, gsm repair, smart repair den bosch, apple store amsterdam, apple support afspraak maken, support page
Recensies
Goede service, al jarenlang vakkundig al mijn apple apparatuur goed aan de praat gehouden.
Prima bedrijf, flexibel en alles netjes gemonteerd. Ik heb onlangs een ssd kaart laten plaatsen in mijn iMac. Kon de Mac weer snel ophalen en loopt weer als een trein. Zeker een aanrader! Bedankt Machiel!
Goede service en snelle reparatie. Apple waardig. Ik hoop ze niet vaak nodig te hebben maar ze staan wel in mijn favorieten!
Heel vriendelijk, snel en behulpzaam. Geeft diverse opties en alternatieven. Dezelfde dag had ik mijn laptop weer terug. Na veel gedoe werkt hij nu weer super mbv een upgrade. Dat scheelt een hoop geld!
Paar weken terug met mijn dochter's Iphone die was helemaal vastgelopen langsgeweest. Direct en vakkundig geholpen, wat een topservice!
M'n scherm was defect en in de shop bespraken we de mogelijke oorzaken en oplossingen. Het bleek een productiefout wat door Apple volledig vergoed wordt. Machiel verwees me kosteloos door en binnen twee weken had ik mijn MacBook Pro weer terug. Een echte expert met goudeerlijk advies.
Met een kapot iPhone SE scherm langs gegaan. Dit met het idee de telefoon achter te laten en later die week weer terug op te halen. Tot mijn grote verrassing kon ik een bakje koffie gaan drinken in de stad en binnen een half uur het toestel met vernieuwde scherm weer ophalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid