facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smallsteps Splash

Smallsteps Splash

Geschiedenis

Het allerleukste schoollokaal van basisschool de Driemaster is natuurlijk het lokaal van Smallsteps Splash. Daar kun je na schooltijd en in de vakantie spelen, aan workshops en andere activiteiten meedoen of gewoon een beetje chillen met een muziekje erbij. Welkom!



"Het allerleukste lokaal van basisschool De Driemaster in Hardinxveld-Giessendam? Dat is de ruimte van onze buitenschoolse opvang Splash! We zitten aan de Pietersweer in de wijk Neder-Hardinxveld. In onze huiselijke bso kun je muziek luisteren, knutselen, kletsen of huiswerk maken. Doe je liever tikkertje in de gymzaal? Zin om te tennissen, voetballen of touwtjespringen op het schoolplein? Doe je mee aan een workshop figuurzagen of koken? Je verveelt je geen moment op onze bso."
Adres: Pietersweer 32, 3371 PN Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 25 07 59 18
Stad: Hardinxveld
Route: Pietersweer 32
Postcode: 3371 PN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid