facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smallsteps Pienternest

Geschiedenis

Kleinschalig, huiselijk en op loopafstand van school. Dat is de buitenschoolse opvang het pienternest aan het Pienterpad. Lekker spelen, deelnemen aan activiteiten of gewoon gezellig kletsen met leeftijdsgenootjes; alles kan in het pienternest!



"Ons kinderdagverblijf Pienternest is onderdeel van een mini-samenleving: we zitten samen met de bso, drie scholen en een bibliotheek aan het Pienterpad in Middenmeer, wijk Wieringemeer. Een hele kindertijd dezelfde vertrouwde omgeving voor school en opvang! Bovendien kunnen we met de kleintjes nieuwe boekjes halen in de bieb en lekker bewegen in de gymzaal. Peuteryoga is favoriet. En wat denk je van muziek op schoot? Baby's luisteren verrast naar de nieuwe geluiden, terwijl peuters pingelen op een gitaar."
Adres: Pienterpad 4, 1775 AX Middenmeer
Telefoonnummer: 0227 501012
Stad: Middenmeer
Route: Pienterpad 4
Postcode: 1775 AX


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:30
Dinsdag: 06:30 - 18:30
Woensdag: 06:30 - 18:30
Donderdag: 06:30 - 18:30
Vrijdag: 06:30 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smallsteps Smallsteps 0 meter
Smallsteps Smallsteps 139 meter
Gastouderopvang Janine Koen Gastouderopvang Janine Koen 274 meter Naschoolse opvang bij een christelijke gastouder. Buiten spelen, creativiteit en same...
Recensies
wat een k## opvang er mogen heel weinig dingen worden gedaan. als er een ruzie is dan heeft dat veel gevolgen want de kinderen mogen dan niet buitenspellen. hinderen die niet op de foto willen/mogen omdat ze niet bij de opvang zitten gaan er toch op als ze bij de kinderen zitten te spellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid