facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smallsteps Kadoze Kaduize

Smallsteps Kadoze Kaduize

Geschiedenis

Smallsteps kadoze kaduize is kinderdagverblijf en buitenschoolse opang in één. Binnen een huiselijke, geborgen en vrolijke sfeer bieden we kinderen alle ruimte om te spelen, te sporten en zich op hun eigen manier te ontwikkelen.



"Bij Partou Kadoze Kaduize aan Bellefleur 6 in Hardinxveld-Giessendam bieden we kinderopvang in een huiselijke sfeer. Verstoppertje of tikkertje spelen? Of liever kliederen met water en zand? Op ons speelplein is van alles te doen! Kom mee naar buiten! Want dat maakt vrolijk en geeft nieuwe energie, ook als het regent of sneeuwt! Of we doen samen boodschappen voor de lunch. En natuurlijk mag je daarna zélf je boterham smeren, ook al wordt het een kliederboel. Geeft niks, daar leer je van!"
Adres: Bellefleur 6, 3371 NA Neder-Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184 67 91 55
Stad: Neder-Hardinxveld
Route: Bellefleur 6
Postcode: 3371 NA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Smallsteps kinderopvang, Splash Hardinxveld, Vacature Smallsteps
Recensies
Lieve betrokken juffen, die meedenken en het welzijn van het kind op 1 zetten. Met heel veel plezier gaat de kleine elke dag weer naar binnen!
Hele fijn opvang met goed pedagogisch beleid, leuke activiteiten en vooral lief voor de kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid