facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smallsteps Eigentijds

Smallsteps Eigentijds

Info

Smallsteps Eigentijds heeft in Zwaagdijk-Oost professionele en verantwoorde opvang voor kinderen van 0-13 jaar (kdv en bso)

Geschiedenis

Onze kleinschalige kinderopvang en bso zitten in hetzelfde gebouw als de St. Jozefschool. Dat is handig en vertrouwd! Komt je kind als baby bij ons binnen? Dan kan hij zijn verdere schoolcarrière bij ons blijven. Onze ervaren pedagogisch medewerkers geven je kind een solide basis voor zijn verdere ontwikkeling. En elke dag natuurlijk een hoop gezelligheid!



"Ons kinderdagverblijf Eigentijds zit samen met de peuteropvang en bso in de St. Jozef basisschool aan de Zwaagdijk, Zwaagdijk- Oost. Je kindje krijgt jarenlang opvang op dezelfde vertrouwde plek! We gaan zoveel mogelijk naar buiten. Taartjes bakken van zand en crossen met de tractor. Wie is het eerste bovenop de klimheuvel? Boekjes lezen doen we op de bank in de speelhal of op de groep. Baby's luisteren nieuwsgierig mee, als ze niet druk zijn met rollen of kruipen in de babyhoek. Zullen we straks vlinders verven?"
Adres: Zwaagdijk 204b, 1682NP Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228584837
Stad: Zwaagdijk-Oost
Route: Zwaagdijk 204b
Postcode: 1682NP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smallsteps Smallsteps 0 meter "Ons kinderdagverblijf Eigentijds zit samen met de peuteropvang en bso in de St....
Smallsteps Eigentijds Smallsteps Eigentijds 0 meter "Ons kinderdagverblijf Eigentijds zit samen met de peuteropvang en bso in de St....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid