facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smallsteps de Kieft

Smallsteps de Kieft

Info

Professionele kinderopvang in Brede School 'De Kieft' te Oosterblokker.
Kleinschalige KDV en BSO groep. Fijn, knus, veilig en vertrouwd.

Geschiedenis

Een kindertijd lang vertrouwde gezichten, een bekende omgeving en veel vriendjes en vriendinnetjes: dat is het voordeel van Smallsteps de Kieft. Ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in één is gevestigd in brede school de Kieft. Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze weten precies wat hij nodig heeft om zich lekker te voelen in de groep en om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen.



"Ons kinderdagverblijf zit samen met de bso in brede school De Kieft. Dat betekent: een kindertijd lang vertrouwde gezichten, een bekende omgeving en veel vriendjes en vriendinnetjes! Je vindt ons aan de Pennekamplaan in Oosterblokker, midden in het groen. Lekker ontdekken in de tuin of op avontuur in het natuurpark. Hoor je het roodborstje zingen? Kom, dan gaan we vlinders tellen! Met rode wangen klimmen de kinderen op hun stoel voor een gezellige lunch. Als de kleintjes wakker zijn is het tijd voor muziek."
Adres: Pennekamplaan 58a, 1696 CD Blokker
Telefoonnummer: 0229263225
Stad: Oosterblokker
Route: Pennekamplaan 58a
Postcode: 1696 CD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid