facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smallprint mama sieraden

Smallprint mama sieraden

Info

Vereeuwig dat bijzondere moment in een handgemaakt zilveren mama sieraad van Smallprint. De voet of handafdruk van jouw kindje

Geschiedenis

Smallprint Amsterdam maakt originele handgemaakte zilveren afdruk en mama sieraden met een vingerafdruk, voetafdruk of handafdruk van jouw kindje. Al onze sieraden zijn ambachtelijk en door een officiële Smallprint juwelier met de hand gesmeed.

Smallprint is een wereldwijd bekende officiële organisatie die zich inzet om dat bijzondere moment te koesteren in een uniek zilveren sieraad. Wij hebben altijd het geschikte handgemaakte mama sieraad in onze collectie. Ben je opzoek naar een zilveren sleutelhanger of persoonlijke manchetknopen met een handafdrukje van jullie baby. Wij leveren maatwerk en verwerken daarbij al jouw persoonlijke wensen.

Om de moeilijke moment te koesteren hebben wij ook herinneringssieraden in onze collectie. Net zoals de reguliere vinger, hand of voetafdruk sieraden kunnen deze verwerkt worden in uw herinneringssieraad naar keuze.

Heeft u vragen of wilt u onze collectie komen bekijken neem dan gerust contact me ons op. Wij helpen u graag verder in uw keuze.

Soort sieraden:

afdruk sieraden,
ambachtelijk,
baby sieraden,
Exclusief,
handafdruk sieraden,
herinneringssieraden,
mama sieraden,
vingerafdruk sieraden,
voetafdruk sieraden



"Gedrevenheid, kennis en enthousiasme. Sparnaaij Juweliers is een familiebedrijf dat drie generaties teruggaat tot 1919. Wanneer die rijke ervaring gecombineerd wordt met een dynamische, frisse kijk op horloges en sieraden, ontstaat er iets bijzonders.Drie keer een eigen stijlDrie winkels met elk een eigen stijl maar met dezelfde visie en waarden waar het klantvriendelijkheid, deskundigheid en service betreft. Sparnaaij Juweliers beschikt over een eigen atelier met goudsmid en horlogemaker, waardoor zij reparaties en het ontwerpen van sieraden in eigen beheer kunnen verzorgen. Op onze webshop staat onder de merken aangegeven in welk filialen deze verkocht worden."
Adres: Snoekbaarsstraat 106, 1432PG Aalsmeer
Telefoonnummer: 06 20032202
Stad: Aalsmeer
Route: Snoekbaarsstraat 106
Postcode: 1432PG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00

Recensies
Deze juwelier bezocht omdat hij horloges kan testen of ze waterdicht zijn na het inzetten van een nieuwe batterij. Kopje koffie erbij tijdens het wachten en zeer vriendelijk personeel
Ik kwam er om een horloge passend te maken, horloge niet daar gekocht. Vriendelijk personeel en wist ook waar ze het over had, goede service en normale prijzen!
Erg lange wacht tijd voor een simpele reparatie 3 weken moeten wachten helaas. Onvriendelijk personeel vanuit mijn ervaring.
Je wordt netjes en vriendelijk behandeld. Mooie fashion juwelen van de bekende merken
Geweldig geholpen. Nette zaak met personeel die weten waar ze over praten.
Ik kwam binnen met een vraag over een speciale ring voor mijn vriendin. Ik had een hele mooie online gezien bij een goudsmit die handgemaakte ringen maakt, maar die lag op meer dan een uur rijden afstand. De dame in de winkel heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om een vergelijkbare ring te vinden. Ze bood zelfs aan om ringen op te vragen zodat ik die ook nog kon zien kostenloos. Het waren ook allemaal prachtige ringen, maar leken niet helemaal op wat ik voor ogen had. Daarnaast was ik erg blij met haar mening over de ring die ik liet zien, ze gaf meteen het ook echt een mooie ring te vinden en uiteindelijk adviseerde ze mij ook om voor die ring te gaan in plaats van een ring die zij kon bieden. Ik kan iedereen dus aanraden om hier heen te gaan, alleen al om het eerlijke advies dat ik hier heb gekregen.
Het personeel is vaak niet vriendelijk en het gemaakte sieraad viel erg tegen. Inmiddels een echte goudsmid gevonden die zijn vak wel verstaat.
Hopelijk kunnen ze de, flink beschadigde ring repareren. Ik heb er n mooi horlogebandje gekocht. Fijne verkoper.
Aantal maanden terug mijn ketting hier laten repareren. Een verbind oogje hebben ze toen dicht gesoldeert, maar dat hebben ze toen met soldeertin gedaan ipv met goud, en dat notabene bij een 18k sieraad. Kosten €12, nu bij een echte goudsmid het laten herstellen, voor letterlijk een paar euro meer, maar wel zoals het hoort. Ook een horloge laten inkorten, splinternieuw, helaas terug gekregen met zichtbare kleine krasjes. Erg zonde allemaal! Volgens mij kan de kwaliteit flink omhoog.
Vandaag een mooi uurwerk bij Juwelier Sparnaaij in Aalmeers aangeschaft. Ik had mijn oog laten vallen op een mooi automatisch uurwerk. Omdat er nog ander model van dezelfde fabrikant in dezelfde serie uit was wilde ik deze graag vergelijken met mijn eerste keuze. Dit 2e model was niet op voorraad maar is door de heer Sparnaaij besteld om een goede vergelijk te kunnen maken. Zeer fijne service dus om mij in de gelegenheid te stellen mijn keuze zo eenvoudig mogelijk te maken. En ook leuk om te zien hoe iemand gepassioneerd zijn vak uitoefend. Neemt echt de tijd voor je en schuwt het niet om je diverse mogelijkheden te laten zien op het gebied van de horlogerie. Uiteindelijk was mijn eerste keuze de juiste, zeer blij met mijn nieuwe horloge. Kom hier graag weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid