facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smalle Kust Terschelling

Smalle Kust Terschelling

Info

Smalle Kust is een sfeervol 5 persoons vakantiehuis op Terschelling in de duinen van Midsland aan Zee, op 300 meter van het strand.



"Het bijzonder sfeervolle 5 persoons huisje is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd. Daarbij zijn de oorspronkelijke details behouden gebleven maar het comfort van nu is eraan toegevoegd."
Adres: Midsland aan Zee 305, 8891 HV Midsland Aan Zee, Friesland, Netherlands
Stad: Midsland aan Zee
Route: Midsland aan Zee 305
Postcode: 8891 HV



op zoek naar gerelateerd: duinkorrel terschelling, de strandjutter terschelling, clim terschelling, huisje top terschelling, turkoois terschelling, tretes terschelling, weer gelukt terschelling, terschelling huisje in de duinen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuisjes op Terschelling Vakantiehuisjes op Terschelling 211 meter Sport en recreatie
Recensies
De "Smalle Kust" is een vakantiehuis met een bijzondere charme. Aan de ene kant voel je de oude tijd toen het vakantiehuis werd gebouwd krakende vloerplanken, elke stap op het plafond, het luik aan beide kanten, de oude gootsteen in de keuken, oude kasten en deuren, de schuine plafonds in de slaapkamers , enz. en anderzijds een moderne uitstraling met een vleugje maritieme flair. Met name de badkamer en de keuken zijn vernieuwd en de gehele inrichting is optimaal aangepast. We voelden ons zeer comfortabel met 2 personen. Met 5 volwassenen kan het wel wat krap zijn. De "Kleine Kust" is voor ons een topadres op Terschelling. We komen graag terug.
Fijn en gezellig huisje op loopafstand van het strand, de duinen en het paviljoen. Alle apparatuur in het huisje is van kwalitatief goede merken, de bedden slapen goed al zijn ze wat zacht en de douche is top. Het enige verbeterpunt zou een douchedeur zijn die alles afsluit, nu word alles gauw nat met douchen. Verder dikke prima!
Een heerlijk en gezellig vakantiehuisje bij Midsland aan Zee op slechts een paar honderd meter van het strand. 's Morgens bij het ontbijt schijnt de zon prachtig doir de ramen. Prima bedden en compleet ingericht. Eén klein minpuntje: het originele aanrecht is voor ons kleintjes van 1,75 m al te laag.
Prachtig eiland met vele mogelijkheden..
Erg knus huisje, vlakbij het strand.
Vertaald door Google Smalle Kust is een heerlijke accommodatie met een bijzondere charme. Een oud gebouw dat op een eigentijdse en smaakvolle manier is gerenoveerd en aangekleed. In de keuken vindt u al het benodigde keukengerei om voor uzelf te zorgen. En dat alles op de perfecte locatie op een paar honderd meter van het strand en in de directe omgeving van paviljoens Midsland, West an Zee en Fomerum. Origineel Smalle Kust ist eine wunderbare Unterkunft mit besonderem Charme. Ein altes Gemäuer, das zeitgemäß und geschmackvoll renoviert und angehübscht ist. In der Küche findet man alle nötigen Utensilien, um sich selbst zu versorgen. Und das alles in der perfekten Lage ein paar hundert Meter vom Strand entfernt und in der unmittelbaren Nähe der Pavillons von Midsland, West an Zee und Fomerum gelegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid