facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slump Catering & Events

Slump Catering & Events

Info

Slump Catering & Events, al meer dan 25 jaar verzorgen wij de leukste feesten, events en catering!

Geschiedenis

Welkom bij Slump Catering & Events, de bewust betrokken cateraar van noord en midden Nederland. Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis om van ieder feest, of evenement iets bijzonders te maken. Organiseert u binnenkort een bruiloft, tuinfeest, jubileum, personeelsfeest, bedrijfsbeurs of ander evenement? U bent bij ons aan het juiste adres.

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de volledige inrichting en catering van diverse gelegenheden.

Label

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de leukste feesten, evenementen en catering van noord en midden Nederland.



"Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis om van ieder feest, of evenement iets bijzonders te maken. Organiseert u binnenkort een bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, receptie, opening of ander evenement? U bent bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de volledige inrichting en catering van diverse gelegenheden.Maatwerk voor alle eventsWij leveren maatwerk voor kleine en grote gelegenheden, voor bescheiden tuinfeesten tot spectaculaire bedrijf -of personeelsfeesten. Wij zijn trots op ons bedrijf en wij doen ons best om dit terug te laten komen in de organisatie van uw unieke evenement. De medewerkers van Slump Catering & Events zijn graag van de partij en gunnen u een fantastisch feest!"
Adres: Het Rister 11, 8314 RD Bant (plaats)
Telefoonnummer: (0527) 27 43 27
ln.pmulsjibmoklew@ofni
Stad: Bant
Route: Het Rister 11
Postcode: 8314 RD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: slump hapjes, slump vacatures, slump salades, partyservice slump vacatures, slump bbq, proost slump, slump bant vacatures, hapjes emmeloord
Recensies
Met twee gezinnen brachten we een bezoek aan het zwembad in Emmeloord. Het zwembad heeft geen horeca maar gelukkig stond er bij het buitenbad een snackkar van slump.nl. Om twee uur brak het zonnetje door en stroomde de zonneweide vol maar om 14:30 hield de medewerker van de snackkar het voor gezien en gooide de luiken dicht. Ondanks verzoeken van mijzelf, de badmeester en andere badgasten was hij onverbiddelijk en hield hij het voor gezien. Hij had die ochtend maar een paar ijsjes verkocht en had er geen zin meer in.
Waardeloos bedrijf, 2 uur gewacht en dan krijg je te horen dat ze geen kok hebben
Complimenten voor dit bedrijf en de persoonlijke aanpak. Alhoewel ze ook mega feesten organiseren, zijn ze ook heel erg goed en betrokken bij een wat kleinschaliger opgezet event. Wij hebben Slump in de armen genomen om de uitvaart van “ ons mam” te cateren en de aankleding in onze tuin te doen. Dit was voor ongeveer 80 personen en wij wilde het graag wat informeler dan bij een uitvaart centrum, vandaar dat wij dit in de tuin wilde laten plaatsvinden. Henk Slump heeft de locatie bezocht en wist goed in te vullen wat onze wensen waren, wij werden heerlijk ontlast van alles regelen en hebben op een fijne en persoonlijke manier afscheid kunnen nemen, samen met onze familie en vrienden. En nog even hulde voor het fijne personeel, zowel voor de bediening maar zeker ook de mannen van de op- en afbouw. Dank voor jullie bijdrage in deze moeilijke tijd voor onze familie.
Geweldig bedrijfsfeest mogen beleven, georganiseerd door Slump! Van top tot teen geslaagd, heerlijk eten, vriendelijke bediening, gezellig ingerichte tent, gewoon helemaal top!
Vanuit de zaak was er een kerstlunch besteld die op de woensdagavond vóór de donderdag waarop de lunch zou plaatsvinden thuis bezorgd zou worden. Krijg ik in de loop van de woensdagavond een bericht: de bezorger heeft helaas zoveel vertraging dat de kerstlunch niet meer bezorgd kan worden. HOE DAN? Dit vind ik uiterst onprofessioneel. Zeker met dit soort dingen, móet het gewoon op tijd worden bezorgd. Onwaarschijnlijk slecht...
Dynamisch bedrijf dat snel door de crisis heen moet worden geholpen. Zodra de horeca weer open gaat, dan staan de mannen en vrouwen van Slump klaar om aan al uw evenementen een extra tintje te geven
Hallo hier en review van M,Bikkel privé Chauffeur van het schuurfeest bedankt voor de gezelligheid en het was weer top wel weinig animo voor Veilig thuis gebracht!!! Groetjes Taxi Bikkel Luttelgeest voor info Jan Martijn hek, man Bant lid van de Organisatie!! Tot volgend jaar 2020!!!
Goed bedrijf heb ons huwelijk door laten cateren
Komen afspraken niet na
Door het fijne contact met slump een super mooi feestje gehad. Alles goed geregeld goede hulp bij het opbouwen en s'avonds personeel wat met een grote glimlach zijn werk deed! Dank je wel slump! Tot over 5,10 of 12.5 jaar?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid