facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slotenservice Roermond

Slotenservice Roermond

Info

Sleutel kwijt of afgebroken, uzelf buitengesloten ? Bel Slotenservice Roermond. 0683937298. Bij ons geen voorrijkosten in de Regio Roermond.
Altijd vooraf prijsopgave en een correcte prijs.



"Wij zijn gespecialiseerd in het openen van sloten per professionele gereedschap wanneer u buitengesloten bent.Wij werken door als slotenmakers in Eindhoven, Venray, Venlo, Weert, Roermond, Sittard, Geleen, Heerlen, Maastricht. Kortom, door heel Limburg en zuid-oost Brabant.Bent u buitengesloten? Bel ons!"
Adres: Cornelis de Houtmanstraat 17, 6045 HM Roermond
Telefoonnummer: 0683937298
Stad: Roermond
Route: Cornelis de Houtmanstraat 17
Postcode: 6045 HM



op zoek naar gerelateerd: hang- en sluitwerk roermond, Slotenmaker Eindhoven, Slotenmaker omgeving Roermond, Slotenmaker Venlo
Recensies
Ik had mijzelf buiten opgesloten en met geluk kwam ik bij dit bedrijf. Binnen 10 minuten was hij er en heeft hij mij snel geholpen. Super fijne en vriendelijke service! Ik sla dit nummer op voor in de toekomst.
Binnen 15 minuten ter plaatse en binnen 1 minuut de deur geopend zonder schade. Ik heb een geweldige ervaring gehad met deze slotenmaker.
En toen kwam ik mijn huis niet meer in. Meteen gebeld en binnen een kwartier kwam de slotenmaker. Met enig kunst en vliegwerk kreeg hij de deur open. T slot was verouderd en kon mij meteen een nieuw slot in maken. Cilinder was nog goed zegt ie dat bespaart je in kosten. Keurige service.
Voor kwaliteit en garantie en een snelle klus is Correct slotenmaker een zekere aanrader! van ons restaurant moest de deurslot vervangen worden en dit werd in een korte tijd gedaan en snel opgelost. Een hele vriendelijke eigenaar , ik zou iedereen aanraden om hier sloten te laten maken/vervangen! SUPER BEDANKT!
Zeker een aanrader! Vannacht/vanmorgen voor de eerste keer in mijn leven geslaapwandeld… Zo de gang op in mijn appartementencomplex zonder sleutel of telefoon midden in de nacht, gelukkig was er nog iemand wakker en binnen 30 minuten stond ik weer in mijn eigen huis. Hele aardige medewerker en een redelijke prijs voor een nachttarief.
Had mezelf buitengesloten, binnen 30 min kon iemand me komen helpen. Zeer vriendelijke en behulpzaam aan de telefoon. Mijn buurvrouw lukte het in mn huis te komen. Hierdoor was de hulp op het laatste moment niet meer nodig. Dit kon zonder extra kosten worden afgemeld. Erg prettig!!!
Super correcte en vriendelijke monteur. Snel en kundig. Zeker een aanrader. Alles weer veilig en zelfs met garantie.
Ik had mezelf buiten gesloten, en de slotenmaker was er binnen een half uur, waardoor ik weer binnen kon komen. Had helaas niet meteen contant geld aangezien ik onder bewind sta, maar heb van de slotenmaker de tijd gekregen om geld bij elkaar te krijgen, wat hij dubbel en dwars verdient heeft. Aardige man en goede service.
Oei, een slotenmaker nodig, maar welke is betrouwbaar? Nou mensen, u bent bij deze slotenmaker aan het goede adres. Gebeld en een half uur later stond deze slotenmaker aan de deur. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg over iedere stap. Probeert het zo voordelig mogelijk op te lossen. Houd zich aan de afpraak om de service tot een goed einde te brengen. Top bedrijf! Correct Roermond is voorgoed in mijn contacten gezet. Hopelijk niet te snel weer nodig :
Super snelle, professionele en vriendelijke service. 100% aanrader. In 5 minuten konden wij weer binnen. Topper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid