facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slotenmaker lith

Slotenmaker lith
Adres: de woerd, 5397AL Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0654233459
Stad: Lith
Route: de woerd
Postcode: 5397AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOT LOT 292 meter LOT tassenatelier Je droomtas wordt eindelijk werkelijkheid bij LOT. Kom langs voor ...
Recensies
Na een inbraak heeft deze slotenmaker mijn huis snel en efficiënt hersteld. Ze hebben de beschadigde sloten vervangen en extra beveiligingsmaatregelen genomen....... ...
De vriendelijke en professionele benadering van de monteurs gaf me vertrouwen in hun werk. Ze waren hoffelijk, geduldig en beantwoordden al mijn vragen met deskundigheid. . .
Ik voel me nu veel veiliger in mijn huis, wetende dat ik hoogwaardige producten heb. Zeer betrouwbare beveiligingsoplossingen!.
Slotenmaker kwam snel ter plaatse om de deur te openen en hielp me ook met het maken van een reserve sleutel.
Na inbraak in mijn bedrijfspand heb ik contact opgenomen met een slotenmaker. De slotenmaker was snel ter plaatse en bracht alle benodigde spullen mee en ging gelijk aan de slag. Hij heeft een nieuw slot geplaatst. Goede service! Snel en betrouwbaar.
Ik kon de slotenmaker altijd gemakkelijk bereiken, zelfs 's avonds laat, echt top!.
Ik ben in een vervelende situatie terechtgekomen. Ik ben mijn sleutel vergeten. Dit bedrijf was een lichtpuntje in het professioneel en correct afhandelen van mijn probleem. Zeer betrouwbaar. De prijs is betaalbaar. Dit is precies wat ik op dat moment nodig had! Je hebt mijn dag gered.
De slotenmaker opende mijn voordeurslot snel en zonder schade. .
De slotenmaker heeft nadat hij mijn slot had vervangen nog wat tips voor het voorkomen dat die snel weer vervangen moet worden.
Ik ben snel en efficiënt geholpen bij deze service. . .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid