facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slotenexpress.nl

Slotenexpress.nl

Info

Wij openen hang en sluitwerk 24/7 en 365 dagen per jaar!

Geschiedenis

Buitengesloten; sleutel gebroken; slot muurvast; sleutel in het sloten laten zitten; sleutels kwijt of is er ingebroken? Problemen die u het liefst vandaag nog opgelost heeft. Bel direct de spoedservice van Slotenexpress.nl en wij komen direct bij u langs.



"Sleutel verloren? Of bent u buitengesloten? Onze ervaren slotenmakers maken uw deur snel open zonder schade."
Adres: Vang 16, 4661 TX Halsteren
Telefoonnummer: +31(0)851301932
Stad: Halsteren
Route: Vang 16
Postcode: 4661 TX


Recensies
19 maart 2018 Gisterenavond geholpen door Slotenexpress. Erg tevreden over de manier hoe zij de klant te woord staan aan de telefoon. De kosten waren hoog, maar daar is niet aan te ontkomen. Heb meerdere slotenmakers gebeld om te vragen naar de kosten, veel daarvan zijn lager en geven aan de telefoon niet de kosten door, want dat kunnen ze zogenaamd niet zeggen en die kosten lopen bij de deur dan op tot 900 euro. Dat is oplichterij, waar veel klanten afgelopen dagen de dupe van zijn geworden. De kosten zijn weldegelijk van te voren te noemen. Ook vind ik het erg netjes dat ze jou de mogelijkheid geven mij bij meerdere bedrijven te laten informeren over de prijs. Wel wil ik een tip meegeven voor de slotenmaker, vraag de klant naar een identiteitsbewijs, want het kan zijn dat ik daar niet woon. Jammer dat mijn deur toen niet meer normaal sloot. De slotenmaker haf moeten inzien daar er hier en daar wat weggeslepen moest worden.
Netjes vooraf op de hoogte gesteld van de te verwachten kosten. vriendelijke medewerker kwam al na 25 minuten ter plaatse. Kon onze voordeur zonder schade openen tegen vooraf gemelde prijs.
Snel ter plaatse en een eerlijke prijs. Netjes een factuur ontvangen en met mijn betaalbewijs betaald!
Goede en snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid