facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slot Zeist

Slot Zeist

Info

De meest markante congres-, vergader en evenementlocatie van midden Nederland! Ook voor uw huwelijksdag een prachtlocatie! Monumentale stijl gecombineerd met hedendaagse faciliteiten.

Geschiedenis

De Zeister bossen en het historische Slot vormen de ideale combinatie voor een bijeenkomst of vergadering met een bijzonder tintje. Exclusieve recepties, conferenties en feestelijke evenementen van allure vinden in Slot Zeist een goed onderkomen. De verschillende slotzalen bieden plaats aan 8 tot 150 mensen, met een totale capaciteit van 1250 personen.

Adres: Zinzendorflaan 1 , Zeist 3703 CE, NL
Telefoonnummer: 030 721 0600
ln.tsieztols@ofni
Stad: Zeist
Route: Zinzendorflaan 1
Postcode: 3703 CE



op zoek naar gerelateerd: slot zeist openingstijden, slot zeist brocante markt, slot zeist parkeren, slot zeist trouwen, slot zeist expositie, slot zeist theater, slot zeist ashtonia, slot zeist wandelen
Recensies
Het Slottuintheater, een buiten theater achter het slot. Wij waren bij een zondag concert van Notoire Fanfare. Al van oudst in de zomervakantie, zijn er voorstellingen voor jong en oud. Er is een tribune en het podium is een grasgazon. Na het concert was er een toneel voorstelling van Repelsteeltje. Ook kun je bij een foodtruck wat te eten en drinken kopen. De voorstellingen zijn Gratis.
Leuke middag gehad met een informatieve rondleiding voor kids precies lang genoeg en daarna een super leuke theater voorstelling!
Ik had een fotoshoot hierbinnen. Dus het slot was afgehuurd door ons. Jammer dat er weinig originele meubelen uit die tijd in staan. Het is op meerdere plekken helaas ook niet netjes onderhouden. Met nadruk op de tapijten vloeren. Maar ook de houten vloeren hebben echt werk nodig. De toiletten zijn echt super netjes en schoon! Goede geur op de toileten. Lekker warm pand dat was ook echt een plus punt. Parkeergelegenheid wat lastiger.
Een high tea gereserveerd voor m'n jarige collegadin die 50 wordt en een enorme theeleut is dus dat kon alleen maar schot in de roos zijn. Had gevraagd of het mogelijk was of het mogelijk zou zijn om iets te kunnen versieren. Geen terugkoppeling hierover gehad en dacht nou ja heb het iig geprobeerd. Maar hoe groot was ook voor mij de verassing dat er idd slingers ballonnen en zelfs een leuke attentie voor jarige klaar stond. De high tea was heerlijk allemaal zeer smakelijk en genieten. Absoluut tot een volgende keer.
Lekkere wandeling, er om heen. Mede door de vijver. Rustige plek, zo vlak bij het centrum eigenlijk. Alles te voet te doen. En voor de kinderen is er zelfs, effe zoeken naast het voetbalveld, schaatsbaan, handboogschieten, een mooie speeltuin. Met betaalbare hapjes en drankjes inclusief bier .Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijd
Samen met mijn dochter gewandeld en heerlijk genoten van de heerlijke high tea. De hapjes waren heerlijk, de service vriendelijk en in een mooie omgeving. Echt heel fijn 5 Minpuntje, door 3 deuren die steeds open gingen/ konden kwamen er wat koude vlagen binnen. En wanneer je zit is dat onprettig. Tip? Via 1 deur naar buiten en daarbij zorgen voor zo min mogelijk kou die naar binnen komt?
Ontzettend slecht gepensioneerd? vrijwillig? personeel. Beledigend en denigrerend. We besloten toch te blijven omdat we niet wisten waar we anders nog voor een verjaardagslunch terecht konden. Brood met carpaccio was erg goed, maar daarentegen was het brood met de geitenkaas bijzonder slecht. Koude, dikke plak geitenkaas met zoete zooi erop. Gortdroge hap. Een regelrechte afrader. Het gebakje ter afsluiting was voortreffelijk, maar niets kon de situatie meer redden. Jammer, want deze locatie verdiend echt beter! Zowel qua personeel als aanbod.
Deze review is gemaakt na de Taptoe op Bevrijdingsdag. Prachtig om op het sfeervol verlichte voorplein de kunsten van showfanfares te zien. Bijzondere plek.Bezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijd
Mooi kasteel met een prachtige tuin rondom het kasteel, vriendelijke nediening en lekkere lunch.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Eergisteren hebben we de beeldenroute gelopen en halverwege wat gedronken in het zonnetje op het terras van het slot. We kwamen daar rond half vijf, we hebben een paar keer een serveerster vanuit de deuropening naar buiten zien kijken, maar deze maakten geen aanstalten om nieuwe aankomend op het terras te bedienen. Daarom zelf maar naar binnen gelopen. Diverse mensen stonden achter de bar te kijken, maar geen enkele reactie. Wat een passiviteit. Uiteindelijk een serveerster aangesproken die uit de zaak aan kwam lopen en bij haar de thee en biertjes besteld. Andere gasten die om 16.50 op het terras kwamen zitten werden ook niet bediend. Toen we wegliepen zagen we op het bord staan dat ze om 17.00 zouden sluiten. Nooit meer naar dit terras!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid