facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slot Hylpen

Slot Hylpen

Info

Aan de Elfstedenroute in Hindeloopen staat het karakteristieke Slot Hylpen gebouwd in 1795. Een ideale locatie om vanuit daar te genieten van het historische stadje Hindeloopen en de IJsselmeerkust te verkennen en ervaren per fiets, boot of te voet.



"Slot Hylpen is de ideale locatie om met een groep vrienden, familieleden of zakenrelaties te verblijven. Stijlvol, gezellig en overal wifi. Gelegen in het centrum van het kleine stadje Hindeloopen met zowel het IJsselmeer als winkels en restaurants op loopafstand. Dit monumentale pand beschikt over een eetkamer, keuken, woonkamer, zes slaapkamers, vier badkamers, een ruime zolder en een grote tuin met aanlegsteiger."
Adres: Nieuwe Weide 1, 8713 JD Hindeloopen
Telefoonnummer: 0616404815
Stad: Hindeloopen
Route: Nieuwe Weide 1
Postcode: 8713 JD



op zoek naar gerelateerd: Marius Touwen Hindeloopen, Nieuwe Weide 1 Hindeloopen, Historie Hindeloopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cottage Skippers Inn Cottage Skippers Inn 82 meter Cottage Skippers Inn bevindt zich in het pittoreske Hindeloopen en ligt aan vaarwater...
Recensies
Prachtig huis op een prachtige plek! Van alle gemakken voorzien voor alle gasten. Hindeloopen is leuk dorpje met een sfeer die je helaas steeds minder treft in Nederland. Vriendelijk, relaxed en vertrouwd. Aardige mensen, leuke winkeltjes en prima restaurants. Alles uiteraard op loopafstand. Uiteraard is de ligging aan het IJsselmeer handig en is het leuk om een sloep te huren. Blijf daarmee wel weg van het IJsselmeer. Zoek lekker de binnenwateren op. Een uitje met 10 man? Slot Hylpen is perfect.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Slot Hylpen met het openbaar vervoer


Hindeloopen, Museum Hidde Nijland 290 meter
102

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid