facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slootweg Elektrotechniek

Slootweg Elektrotechniek

Info

Verbouwen, nieuwbouwen, zonnepanelen of datawerk? Voor al het installatiewerk bent u bij Slootweg elektrotechniek aan het juiste adres!



"Slootweg Elektrotechniek is nieuw in uw regio. Per 2019 uw huisinstallateur in Sassenheim, de bollenstreek en daar omheen. Kwaliteit en service staat bij ons bovenaan. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder!"
Adres: Kerklaan 74, 2171GD Sassenheim
Telefoonnummer: +31 (0)6 211 135 65
Stad: Sassenheim
Route: Kerklaan 74
Postcode: 2171GD


Recensies
Jelle Slootweg en zijn vader hebben bij ons 10 zonnepanelen op het dak geplaatst. Het contact was zeer goed door zijn uitgebreide en duidelijke offerte, de installatie ging snel en professioneel en alles is geïnstalleerd zoals wij hadden gewenst en werkt perfect. Ik kan dit bedrijf door hun prijs en kwaliteit verhouding zeker aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid