facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sloot Auto Groep

Sloot Auto Groep

Info

Autoschadeherstel voor particulier en zakelijke markt

Autoschadeherstel en detailing van premium en exclusieve auto's
Modesta Glas coating dealer Noord Brabant
Importeur Black Horse Adrenalizing Car Products
Cnc gedraaide velg hersteller

Geschiedenis

Met een snelle, correcte en vriendelijke service. Oog voor detail en passie voor ons werk én uw auto.. kortom : Sloot Auto Groep

Als u bij Sloot Auto Groep aankomt wordt u vriendelijk ontvangen door Erno en Ilona Sloot of een van hun medewerkers. U zult gelijk merken dat het hier anders is dan normaal. Met passie voor alles wat met auto's te maken heeft wordt hier aan uw auto gewerkt alsof het een eigen auto betreft.

Door de inmiddels jarenlange kennis en ervaring wordt u auto gerepareerd / gedetaild tot wij bereikt hebben wat u van ons verlangt. Wij snappen heel goed dat uw auto een kostbaar bezit is en behandelen deze dan ook goed. Sloot Auto Groep is geen eenheidsworst en dat willen we u graag laten merken. Wij onderscheiden ons door het gebruik van kwaliteits producten en up to date kennis van auto's. Onze moderne werkplaats met veel licht, goede equipment en mooie grote afbeeldingen van super cars geven een indruk van degelijkheid..

Nogmaals welkom bij Sloot Auto Groep.



Erno en Ilona Sloot

Adres: De Ambachten 24, 4881 XZ Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0031765974530
Stad: Zundert
Route: De Ambachten 24
Postcode: 4881 XZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Black Horse lakverzegeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autocentrum van Elsacker / Profile Car & Tyreservice Zundert Autocentrum van Elsacker / Profile Car & Tyr... 2 km Zeer behulpzaam en vriendelijk.
Recensies
Recent onze aanzienlijk beschadigde Kia EV6 velg laten repareren door de firma Erno Sloot. Reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd door vakkundige monteurs voor een concurrerend tarief. Goed ook om te vermelden dat andere velg-reparateurs de velg niet konden of wilden repareren. Kortom Erno Sloot een topbedrijf!!
Sloot Auto Groep, altijd vriendelijk en staan je netjes te woord. Leveren kwaliteitswerk, echte vakmannen.
Mooi bedrijf met vriendelijk personeel wat mooie producten weet te vervaardigen. Velgen, autoschade en nog veel meer weten ze geheel in ere te herstellen.
Erg klantvriendelijk en het werk wat ze leveren is gewoon super!
Vakmensen met passie voor hun werk. Zeker niet de goedkoopste wel echt vakwerk.
Wij hebben een velg laten herstellen, die niet meer leverbaar was. Het eindresultaat was verbluffend en het werk was ook nog eens verrassend snel klaar!
Super goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid