facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sloop

Sloop

Info

Gastrobar in het gezelligste straatje van Amersfoort. Geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.
Laat je verrassen door onze smaken en service!



"SLOOP is dé plek voor lunch, borrel en diner in Amersfoort waar culinaire creaties en spannende glazen wijn elkaar begeleiden. In een historisch en industrieel ingericht pand.Voor een uitgebreide lunch, een zakelijk overleg of een groepsdiner; u wordt hier geheel eigentijds en vol passie verwelkomd."
Adres: Krommestraat 60, 3811 CD Amersfoort
Telefoonnummer: 0338700194
Stad: Amersfoort
Route: Krommestraat 60
Postcode: 3811 CD



op zoek naar gerelateerd: SLOOP Amersfoort menu, Recensies Sloop Amersfoort, Restaurant Amersfoort, Dara Amersfoort, Voor Iedereen Amersfoort, Brasa Amersfoort, Hete Kolen Amersfoort, WestSingel Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Gaudi's Restaurant Gaudi's 187 meter Heerlijk gegeten! Super vriendelijk personeel en omdat het terras al om 18 uur dicht ...
La Cubanita Amersfoort La Cubanita Amersfoort 400 meter We kwamen hier voor het eerst met 5 man eten en kregen een tafel van 4 waarbij er bij...
Recensies
Al jaren een top restaurant van Amersfoort waar Jerry en zijn brigade een prachtig product creëren. Wat een smaak combinatie en prachtige kunstwerken op je bord .de bediening was vlot,gezellig, en zeer vriendelijk . Wat een heerlijke lokatie, waar aan het water ook nog leuke terasjes te vinden zijn.ga zo door. En bedankt. Vegetarische menuopties: Voldoende keuze Speciale dieetwensen: Werd goed na gevraagd
Leuk restaurant aan de gracht in Amersfoort. Heerlijk gegeten. Dames in de bediening hebben een gedegen kennis van de vele gerechten en wijnen. Bestel van de kaart of laat je verrassen door de chef aanrader. Neem er wel lekker de tijd voor.
Geweldige gerechten, in een sfeervolle ambiance. top bediening maar vooral de smaakvolle combinaties zijn echt de moeite waard. je zou het maken van foto's gewoon vergeten !!!
Genoten van een gevarieerd vijf-gangen menu! Ware kunstwerkjes op onze borden.
We hadden een 4 gangen verrassingsmenu, overigens waren het gewoon gerechten van de kaart. De bediening was niet heel attent, het eten was mooi opgemaakt maar qua smaak niet bijzonder en het was te weinig voor een maaltijd. We bestelden daarom friet bij maar toen we de gang op hadden was die er nog steeds niet dus hebben die afbesteld. Voor 60 euro p.p. incl. 3 glazen wijn verwacht je toch meer, dus voor ons geen volgende keer.
Schitterende locatie in het centrum van Amersfoort. Je kan er heerlijk eten en wordt goed geholpen. De naam snap je als je het interieur ziet.
Lekker gegeten! Geen grote porties, maar met 5 gangen en een extra gang met heerlijke stukken kaas was het perfect. Alle gangen waren lekker, het dessert hemels. De wijn verrukkelijk, wij dronken bijpassende wijnen en heerlijke port bij de kaas. Ohja en heel belangrijk: erg prettige bediening!
Ontzettend lekker gegeten en wat een fijne gastvrouwen. De sfeer was heel ongedwongen maar er werd geen moment ingeleverd op kwaliteit en kunde. Elk gerecht was met zorg gemaakt en bevatte prachtige smaken die mooi bij elkaar pasten. Dank voor de leuke avond!
Mooi restaurant en mooie wijnen bij de gerechten. De gerechten vonden we echter matig. Geen fantastische smaak sensaties, matig verfijnd en porties waren wel erg klein. Voor € 100 p.p. ga ik er vanuit dat je wel enigzins gevuld naar huis gaat. Ook kwam de wijn vaak veel eerder dan de gerechten. Gezellig was het wel.
Eten was matig en prijs/kwaliteit verhouding niet goed. We hadden ook nog steeds honger na 4-gangen. Daarnaast was er een rotte mossel in mijn gerecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid