facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sloompje Slak, kinderboek.

Sloompje Slak, kinderboek.

Info

Sloompje Slak, kinderboek voor kinderen in de leeftijd van 2-8 jaar, geschreven door kinder- en gezinstherapeut Claudia Hass, Praktijk Kids & Zo.

Geschiedenis

April 2018 wordt het werkelijkheid:

Ik, Claudia Hass, geef mijn eigen kinderboek uit; 'Sloompje Slak, het gebroken huis. '

Een passie voor verhalen die ontstaan is in mijn kindertijd krijgt serieuze vormen wanneer ik het combineer met mijn andere passie: het begeleiden van kinderen. Sloompje Slak, het gebroken huis, is dan ook geen standaard prentenboek. Het is een kinderboek met een therapeutische knipoog, voor zowel het kind als de ouders. Het boek is in eerste instantie geschreven voor kinderen van gescheiden ouders. Het is echter ook waardevol voor kinderen die mogen groeien m.b.t.: opkomen voor jezelf, hulp vragen, eigen identiteit, emoties herkennen en verwoorden.

Werkboek:

Bij het prentenboek is een werkboek verkrijgbaar. Dit is uitermate geschikt voor ouders die zijn gescheiden en een praktische tool in handen willen hebben om hun kind te begeleiden bij het proces. Het werkboek bevat opdrachten die je samen met je kind kunt doen en voorbeeldvragen die je als ouder kunt gebruiken om op een luchtige wijze het gesprek met je kind op gang te brengen.

Adres: Schoolstraat 5a, Wessem
Stad: Wessem
Route: Schoolstraat 5a


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid