facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slooijer Electro

Slooijer Electro

Info

Slooijer Electro: uw flexibele partner in de elektrotechniek

Geschiedenis

Slooijer Electro, flexibiliteit in electrotechniek!
Vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit kenmerken ons bedrijf en onze medewerkers. Van een groot project tot het vervangen van een oud stopcontact:
wij voeren het snel en vakkundig voor u uit.
Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van topkwaliteit materialen, die wij u door onze slimme inkoopstrategie tegen zeer aantrekkelijke tarieven aan kunnen bieden.
Offertes en afspraken zijn eenvoudig via onze website te regelen; voor bedrijven hebben wij hiervoor ons ElectrEASY-systeem ontwikkeld. Ga naar onze site en ervaar het gemak en maak kennis met onze hoogwaardige producten en diensten.



"Elektrotechnisch installatiebedrijf"
Adres: Bedrijvenpark Twente 147-O, 7602 KE Almelo
Telefoonnummer: 0546807863
Stad: Almelo
Route: Bedrijvenpark Twente 147-O
Postcode: 7602 KE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JW ESPO JW ESPO 795 meter Vind ons leuk en ontvang alle updates van installateur, constructeur en klimaatspecia...
SPIT electrical mechanics SPIT electrical mechanics 1 km Vakkanjers.....en nog aardig ook!
Brusche Elektrotechniek Brusche Elektrotechniek 5 km Goed bedrijf, zeer flexibel
Van Kooten Dak- en Installatietechniek BV Van Kooten Dak- en Installatietechniek BV 5 km Word er altijd zeer goed en vakkundig geholpen.
Voskamp Duurzaam Voskamp Duurzaam 6 km Voskamp heeft in 2013 zonnepanelen op mijn woning geplaatst. Bij het installeren van ...
Recensies
Perfecte bedrijf heel aardige monteurs + kantoor personeel de heer Slooijer is bewijst zijn slogan “ Flexibiliteit in de elektrotechniek “ !! nogmaals TOP BEDRIJF!
Slooijer Electro heeft bij de verbouwing van ons huis de complete elektrotechnische installatie vernieuwd. Alles is supernetjes gedaan! Afspraken werden nagekomen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Echt top!
met spoed had ik iemand nodig,en ben blij dat ik bij slooijer terecht ben gekomen. eerlijkheid en vakbekwame mensen,die ook nog met de klant meedenken. dit is wat je verwacht, van een professioneel bedrijf. top bedrijf!
Een bedrijf met kwaliteit. Netheid en vriendelijk personeel!
Snel en vakkundige mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid