facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sloepverhuur Joure

Info

In een open sloep met alle comfort genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Joure maakt dit mogelijk. Reserveer nu!

Geschiedenis

Vanaf het Friese water is het optimaal genieten van het zomerse weer. U bij Sloepverhuur Joure een luxe sloep huren voor een aantrekkelijk tarief. Met deze sloep kunt een zelfgekozen route varen. U kunt kiezen uit een sloep geschikt voor 6 of 9 personen. Er is voor elk gezelschap dus een comfortabel plekje beschikbaar!



"In een open sloep comfortabel genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft?Sloepverhuur Friesland maakt dit mogelijk. Varend vanuit het gezellige centrum van Joure ligt het Friese water binnen handbereik. Onze sloepen geven u de ultieme vrijheid om één of meerdere dagen uw eigen route te bepalen over de Friese wateren. Vanuit Joure vaart u na een korte instructie ontspannen over de Langweerder Wielen, het Sneekermeer en alle andere meren die Friesland rijk is. Ideaal voor een familiedag of als uitje met vrienden of collega's."
Adres: Kolkstraat 2a, 8501 bt Joure
Telefoonnummer: 0683014512
Stad: Joure
Route: Kolkstraat 2a
Postcode: 8501 bt



op zoek naar gerelateerd: sloepverhuur langweer, sloep huren sneek, sloep huren, sloep huren friesland met overnachting, sloepverhuur terherne, bootverhuur joure, sloep huren friesland, bootje huren joure
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BlokHuisboot.nl BlokHuisboot.nl 475 meter Binnenkort meer informatie over de BlokHuisboot
De Kanoniers De Kanoniers 491 meter Iedere woensdagavond vaaravond. Opslag voor kano's. Ieder weekend georganiseerde toch...
Ijsbaan van Joure Ijsbaan van Joure 674 meter Heel fijn! Grote dank van mij en mijn kinderen voor de plezier die wij hebben gehad d...
C&B Bootverhuur C&B Bootverhuur 930 meter Voor een ontspannen dag op het water!
Indoor Fun onderdeel van Snowcentrum Joure Indoor Fun onderdeel van Snowcentrum Joure 1 km Hilarische groepsactiviteiten met #bubbelvoetbal #archerytag #indoorski
Beachvolleybal Joure Beachvolleybal Joure 1 km Kom in de zomermaanden heerlijk beachvolleyballen in Joure! Vanaf mei zijn de velden ...
Sportbedrijf DFM Sportbedrijf DFM 2 km Sportbedrijf De Fryske Marren is sinds 22 juli 2019 een verzelfstandigde maatschappel...
Rubberbotenonline Rubberbotenonline 2 km Ik heb hier destijds een stuurkabel besteld maar dat was de verkeerde maat dus opnieu...
Strand joure woudfennen Strand joure woudfennen 3 km strand joure zwemstrand put van nederhorst woudfennen joure
Recensies
Perfect verhuurbedrijf om uw sloep te huren! Goede service en uitstekende betaalbare sloep. De sloep was mooi, schoon en goed. We zijn opgestapt bij De Winze. Je kan vanaf daar een deel van de elfstedentocht varen en/of richting het centrum Leeuwarden.
Wat genieten wij van deze mooie super sloep. Mooie vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg. Ruime parkeergelegenheid, restaurant en mooie schone sanitair ruimte. Klaar voor de start varen maar, een duidelijke vaarkaart krijg je mee..om langs de mooie natuur van friesland te varen. We komen zekers terug met onze vrienden.
Met 2 volwassen en 2 kinderen een hele fijne sloep gehuurd voor 1 dag. Een onvergetelijke dag! Verhuurder deed niet moeilijk toen we een half uur later dan gepland terug waren. Mooie omgeving. Beter dan Giethoorn.!!
Onze opstaplocatie was camping Wetterspetter in Indijk. Geadviseerde route over het aanliggende meer en kanalen naar Balk, om daarna via Woudsend en het Slotermeer terug te gaan richting Heeg en de camping was mooi en afwisselend. Sloep was in uitstekende staat en voldeed aan alle beloftes. Aanrader!
We hebben op een hele mooie sloep gevaren naar het Sneekermeer. Vaarroute was heel mooi en de sloep was top. Leuke dag gehad!
Deze zomer een avondje met een sloep van sloepverhuurfriesland.nl gewonnen. Alles was prima geregeld: snelle reactie op mails, prima sloep voor 6 personen en goede uitleg ter plaatse. Een aanrader voor een leuke avond. Bedankt!
Wij hebben een fantastische dag gehad op het water met een super mooie en luxe sloep. Vaart geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader dus!
We hebben heerlijk gevaren met een mooie sloep van sloepverhuurjoure.nl. Super service van Stefan, heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben een topavond gehad en kunnen Sloepverhuur Joure daarom zeker aanbevelen!
Op het laatste moment gebeld voor een sloepje , kon gelijk terecht. Wel zo fijn met het mooie weer. Goede service en een leuke ervaring . Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Een dag gevaren met n prachtige sloep. Goede communicatie via de mail en later ook voor vertrek. Heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid