facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sloephuren-Limburg.nl

Sloephuren-Limburg.nl
"Onze sloepverhuur is een onderdeel van Cafe-Maasterras ‘t Veerhuis. Met onze gastvrije blik willen we onze gasten en de toeristen in Limburg dit stukje natuur nog intenser laten beleven. Vandaar dat we naast onze horeca activiteiten ook met de verhuur van sloepen zijn begonnen.Cafe-Maasterras ‘t Veerhuis is gelegen op een unieke en prachtige locatie pal aan de Maas. Een terras aan het water zoals er maar weinig te vinden zijn. Vanaf de steiger gelegen voor het terras verhuren we onze sloepen.We hebben zes soorten sloepen, deze hebben allen zijn eigen voordelen.Al deze sloepen mag je varen zonder vaarbewijs. Ben je nog wat onwennig op het water of durf je niet zo goed? Wij bieden ook vaartochten incl. kapitein aan."
Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem
Telefoonnummer: +31639567620
Stad: Wessem
Route: Polstraat 1
Postcode: 6019 BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 21:30
Zondag: 09:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Sloep huren Kessel, Boot huren Limburg België, Boot huren Roermond, Bootverhuur Maasplassen, Sloep huren Biesbosch, Bootverhuur Limburg, Sloep huren Maaseik, Sloep huren Maastricht Groupon
Recensies
Dinsdag 2 -8-2022. Na een goede instructie gingen we voor de 1e keer met de boot de Maas op. Wat opviel was dat je, doordat het niet snel gaat, meteen in een Zen-modus komt. We hebben genoten van de omgeving, de natuur, de rust
Uitstekende service! Zowel bij de boeking ik had een foutje gemaakt: dat werd naadloos hersteld. Ook de instructie vooraf was duidelijk en de hulpvaardigheid van de medewerker was helemaal prima. De boot is ook goed bevallen helaas mocht de kap niet los maar daar heb ik begrip voor. Bij het aanmeren stonden twee medewerkers klaar om ons te helpen. Kortom een leuke middag veel vogels gezien waaronder een ijsvogel en avond. We hebben de hele Oude Maas afgevaren maar we hadden te weinig tijd om alle grindgaten te bekijken. Dat gaan we zeker nog een keertje doen. Bedankt Sloephuren Limburg.
Fantastische dag gehad afgelopen vrijdag 12 augustus. Hele mooie, ruime en verzorgde boten met degelijke benzine motor. Supervriendelijk en behulpzaam personeel, stipt en geen gedoe. Ik zie geen enkele reden om nog een andere bootverhuur te overwegen om op de maasplassen te gaan varen. Hier komen we volgende keer dus zonder twijfel terug om weer met de Flying Lounge er op uit te trekken.
Top dag gehad in een hele leuke sloep. De uitleg vooraf en de info video was zeer duidelijk waarna we door vriendelijke medewerkers naar de sloep gebracht werden. Na wat laatste informatie konden we meteen vertrekken. De sloep was makkelijk te besturen en erg comfortabel. Hierdoor werd het een geweldige dag met een perfect mix tussen varen, zwemmen en relaxen. Echt een aanrader!
Vandaag een prachtig tochtje gemaakt met ons gezin. We hadden verkeerd gereserveerd en stonden en dag eerder dan gepland op de stoep. Een vriendelijke medewerker dacht met ons mee en we konden alsnog een ander sloepje huren. Na het kijken van de instructievideo konden we aan boord. We kregen een kaart mee en hebben 2 tochten gedaan. We hebben genoten. Bedankt :
Fijne ervaring gehad, eerste keer dat we een sloep huurden. We waren wel wat onwennig om aan te meren en bij de plek waar we wilden aanmerenstond een bordje dat dit enkel toegelaten was voor vergunningshouders dus hebben we dit opgelost door het anker uit te gooien en zo ter plaatse te genieten! Dit doen we zeker nog eens. Ook heel vriendelijke ontvangst.
Onlangs voor de 2de keer een sloep gehuurd. Wij hebben er wederom weer flink van genoten. Alles is super goed geregeld. Dit bedrijf is echt een aanrader voor een leuke ochtend middag avond te hebben of een hele dag. Heb nu zelf een ochtend en een middag een sloep gehuurd de volgende keer ga ik een sloep huren voor een hele dag. Zodat we nog meer kunnen kunnen genieten. Met vriendelijke groet Tommie.
Leuke middag met de sloep gehad. Goede uitleg en begeleiding van de verhuurders. Ook de hulp bij het aanmeren bij terugkomst is een fijne service. De boot was goed onderhouden en het zag er allemaal netjes uit. Een aanrader als uitje. Ook fijn om een vaarkaart mee te krijgen. Zo kun je je goed oriënteren.
Leuk terras met mooi uitzicht en vriendelijke bediening! Het eten was heerlijk en het ontvangst bij de sloepverhuur ook. Duidelijke uitleg + instructiefilm en we kunnen na een inspectie van de sloep op pad. We hebben meerdere routes gevaren. Het was een heerlijke avond op het water!
Super leuke middag gehad. Makkelijk te reserveren. Bootjes zijn prima in orde en vriendelijk personeel. Daarna lekker gegeten bij het restaurant op het terras met uitzicht op de Maas en de sloepjes. Voor herhaling vatbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid