facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slipperswinkel

Slipperswinkel

Info

Slipperswinkel is de grootste zoekmachine op het gebied van slippers en sandalen. Met meer dan 3000 paar slippers vind je altijd wel het paar dat jij zoekt

Geschiedenis

Slipperswinkel.com - online slippers, teenslippers, flip flop slippers en sandalen vergelijken en kopen

Slipperswinkel.com biedt slipperliefhebbers en ruim assortiment aan slippers, teenslippers, flip flops slippers, beach slippers en sandalen.

Slippers zijn van deze tijd. In de winter dragen we hoodies, in de zomer dragen we slippers. Slippers zijn niet alleen handig voor op het strand, maar ook leuk om gewoon te dragen onder een broek. Zeker op een mooie zomerse dag. Op Slipperswinkel.com kom je dan ook gelijk in het juiste klimaat om je nieuwe slippers of sandalen aan te schaffen. Of je nou op zoek bent naar gewone slippers, teenslippers, flip flop slippers, beach-, bad- of standslippers of misschien sandalen, op Slipperswinkel.com hebben wij ze allemaal. En in grote getale!

Wij hebben het aanbod aan slippers van de beste Nederlandse webwinkels samengevoegd in onze overzichtelijke online shop. Op dit moment tellen we meer dan 3000 slippers in ons assortiment! Op Slipperswinkel.com bestel je je slippers betrouwbaar, eenvoudig en snel. De door Slipperswinkel.com geselecteerde webwinkels zijn allemaal uitvoerig gescreend op snelle levertijd, betrouwbare service en lage (of geen) verzendkosten. Zo weet je dus zeker dan de via ons aangeboden slippers altijd snel bij je thuis zijn voor de goedkoopste en laagste prijs. Kijk dus niet verder voor je slippers en koop ze vandaag nog via Slipperswinkel.com!

Ook als je op zoek bent naar een bepaald merk slippers ben je snel op de juiste plek terecht. Via het hoofdmenu navigeer je direct naar jouw favoriete merk slippers of sandalen. Op dit moment hebben we meer dan 200 merken actief in ons assortiment. Hierbij moet je denken aan alle topmerken op het gebied van slippers en sandalen zoals : Adidas, Birkenstock, Converse, DC, Haviainas, Kipling, Ipanema, Teva, O'Neill, Replay, QuickSilver, en nog vele anderen! Hou Slipperswinkel.com goed in de gaten want wij vullen het assortiment aan slippers zeer regelmatig aan.

Wij wensen je veel winkelplezier en een fantastische zomer en/of strandvakantie...

Slipperswinkel.com - alle slippers en sandalen in een webshop!



"Elbertsen Warenhuis is een familiewarenhuis met meer dan 25.000 artikelen op voorraad. Sinds 1923 streven we ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, met het motto: 'Wij verkopen bijna alles, behalve Nee.' Persoonlijke service, bijzondere winkelbeleving en een gevarieerd assortiment staan bij ons hoog in het vaandel, om zo u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen met het maken van uw keuze. U kunt bij ons terecht voor speelgoed, cadeau, huishoud, kantoor, elektronica, camping art, drogisterij & verzorging, wonen & decoratie, gereedschap & tuin, doe-het-zelf art, textiel & ondermode, sieraden & accessoires en souvenirs. En servicediensten zoals; stomerij service, foto direct service & horloge reparatie service."
Adres: Arnhemseweg 4, 6731 BS Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318-847060
Stad: Otterlo
Route: Arnhemseweg 4
Postcode: 6731 BS


Recensies
Winkel staat met van alles vol, Personeel vriendelijk en behulpzaam. Wat er niet is, proberen ze bij de andere winkel in wekrom te krijgen en dat is de volgende dag bij hen.
Erg jammer zojuist geweest mevrouw met dr zwarte pak, bril en telefoon was erg onvriendelijk toen mijn kinderen een bal wilden kopen. Er viel een stok omver die onhandig opgesteld stond. Mevrouw snauwde. Gelijk naar de buren gegaan en daar een bal gekocht.
Hele leuke winkel. Ze hebben van alles en zeer vriendelijke mensen
Leuke winkel met divers aanbod. Werd geholpen door een vriendelijke dame. Mocht ik weer in de buurt zijn zal ik zeker weer even binnenstappen.
Hartstikke leuke winkel. Beetje ouderwets misschien, maar dat geeft deze winkel haar charme. Er is echt van alles te koop, van kaarsen tot gezelschapsspellen en van paraplu's tot puntenslijpers. Voor een kleine plaats als Otterlo lijkt mij een winkel als deze heel fijn om te hebben. Het is niet de goedkoopste zaak, kan ook bijna niet, maar bij wat vergelijkingsonderzoek bleek dat, bijvoorbeeld bol.com, met sommige dingen duurder is. Zegt dat nou iets over Elbertsen of over BOL? personeel is trouwens ook super. Hoop dat deze zaak het hoofd boven water kan houden!
Handige winkel met een groot assortiment. Aardig personeel.
Heerlijke winkel, je raakt niet uitgekeken!!
Zeer leuk familie bedrijf heel erg vriendelijk. Hier kan je echt van alles kopen
Leuke compacte winkel met ruim assortiment
Leuke winkel met leuke hebbe dingetjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid