facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SlimSpul

SlimSpul

Info

Innovatieve en slimme producten die echt werken.



"in 2009 begonnen als webwinkel in producten die slim gebruik maken van techniek. intussen een 2e winkel erbij met super leuke educatieve en knutsel/hobby producten"
Adres: Schenkeldijk 10, 3284LN Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: 0186669599
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Schenkeldijk 10
Postcode: 3284LN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DU-ES Interior STUFF DU-ES Interior STUFF 730 meter Agent en Groothandel voor DU-ES interior stuff, Pole to Pole ,TC style, Wallsigning e...
Peter Fortuin Rijwielen Peter Fortuin Rijwielen 1 km Ik kwam hier net voor sluitingstijd aan met een lekke band en toch ben ik nog even sn...
Foryou2wear Foryou2wear 1 km Leuke betaalbare kleding. Wordt er ook prettig geholpen. Vriendelijke en zeker niet o...
Hoekschekaartjes.nl Hoekschekaartjes.nl 1 km Geboortekaartje, Huwelijkskaartjes of Zomaar een Kaartje. Verkooppunt van diverse kaa...
Recensies
Was voor mij niet duidelijk, dat het een bouwpakket was. Daarnaast geeft de belijning voor vouwen en lijmen af, aan de vingers en aan het schone papier, dus ik heb nu een gele kat met zwarte lijn vlekken. Niet voor herhaling vatbaar. Oow wel snelle levering.
Ik ga beginnen aan een prachtige grijze kat, spelend met een balletje. Ik kan alleen nog maar de service roemen van Slimspul:Ik had een grijze kat besteld, maar er bleek een witte in de verpakking te zitten. Nu wordt mij, zonder enkele kosten een juiste toegestuurd. En die witte? Die mag ik houden!. Geweldige service en vriendelijke mailwisseling!
vandaag het pakket thuis gekregen .. de puzzels en bouwpakket van papier .. super blij mee.. en goed ingepakt
Kocht een solar tuinfakkel bij dit bedrijf via marktplaats. De set was niet compleet. Wel zat er een attribuut bij die helemaal niet bij deze lamp hoort want paste helemaal niet. Leek bij elkaar geraapt. Dan maar op een andere stok zetten. Na 24 uur opladen deed de lamp het nog steeds niet. RECTIFICATIE: na mijn bericht kreeg ik direct een e-mail adres en daarin heb ik mijn verhaal gedaan. Wat schetst mijn verbazing !!!de volgende dag werd er een nieuwe bezorgd. Geweldig ! Dit is toch wel heel slim van slim spul !
Geweldig bedrijf! Eindelijk de mogelijkheid om goede cadeaus te kiezen. Wat een betrokken service! Iedere vraag kan gesteld en wordt beantwoord.
Service op nummer 1 is wat deze winkel echt waarmaakt! Ze hebben toffe producten en als er iets is helpen ze met een oplossing
Erg snelle levering. Zeer betrouwbaar. Geef reeds 43 jr.les aan gr.8 basisschool. Deze producten zijn zeker iets voor creatieve,handige kinderen. Maar ook het hoogbegaafde kind vindt hier uitdagingen! Van harte aanbevolen. De Corgi..hond was mijn 1e bouwwerk. Er volgen een kat+ uil. Heerlijk, precies werk met zeker ook ruimte voor eigen creativiteit. Veel succes!
Verstuurt zelf rechtstreeks uit China. Ik had een bouwpakket besteld voor mijn neefje. Deze kwam te laat, hoewel dit wel ergens op de website vermeld wordt levertijdslevertijd max 15 werkdagen is me dat niet duidelijk geweest tijdens het bestellen. Er komt ook geen Nederlandse handleiding bij maar een Chinese! Daarmee ook >3 keer zoveel betaald dan wanneer ik het zelf had besteld op de bekende Chinese kanalen. Al met al teleurgesteld, en mijn neefje ook.
Heel blij met de led tuinverlichting die we hebben gekocht. Snel geleverd, we hadden het de volgende dag in huis. Verpakking was keurig. Lampen zijn mooi en werken goed!
Snelle levering, snelle reactie en snelle nalevering toen bleek dat er iets miste van de bestelling. Super! Eerlijke mensen bestaan nog en die werken hier. Hele leuke spullen ook, ga hier vaker bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid