facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slim Solar Systems BV

Slim Solar Systems BV

Info

Slim Solar Systems is een jong en innovatief
duurzaam installatie bureau uit Nunspeet opgericht in 2011.

Door onze opleidingen en ervaring bij meerdere
installatie bureaus in verschillende segmenten
hebben wij alle disciplines in huis van
eng



"Slim Solar Systems is een jong en innovatiefduurzaam installatie bureau uit Nunspeet opgericht in 2011.Door onze opleidingen en ervaring bij meerdereinstallatie bureaus in verschillende segmentenhebben wij alle disciplines in huis vanengineering, uitvoering en instandhouding vanduurzame energiesystemen in de woningbouw,utiliteit, woonzorg, verpleging en industrie."
Adres: Pascalweg 16, 8071 SE Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341265088
Stad: Nunspeet
Route: Pascalweg 16
Postcode: 8071 SE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen Nunspeet, Solar Systems Nederland, Zonnestroomboiler SolarEdge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brian Franken Technieken Brian Franken Technieken 133 meter De afspraak die wij met dit bedrijf hebben gemaakt voor het repareren van onze buiten...
Bossenbroek en Veldman Elektrotechniek Bossenbroek en Veldman Elektrotechniek 158 meter Goede vaklui met vakkundig werk en klantgerichtheid is ook super...
Installatiebedrijf de Zwaan Installatiebedrijf de Zwaan 1 km Erwin is erg kundig erg eerlijk en levert goed werk ook geeft Erwin een duidelijke ee...
Recensies
Wij hebben zonnepanelen van slim Solar Systems. Ontzettend goed geholpen en alles prima en vlot verlopen. Ook Aron van de binnendienst verdient een dikke pluim. Altijd goed bereikbaar en heeft ons goed geholpen. Dank jullie wel Slim Solar System!
Op 24 mei zijn bij ons 13 zonnepanelen geïnstalleerd door 2 monteurs . Alles ging in prima overleg en er werd super netjes gewerk. Duidelijke uitleg over de app en alles werkt zoals je mag verwachten!. Kortom goed bedrijf en dito monteurs!
Slim Solar Systems BV heeft er zorg voor gedragen dat de J.H. Donnerschool in Hilversum zonnepanelen heeft. Kinderen, medewerkers en schoolleiding zijn er erg blij mee. Op naar een groene toekomst voor iedereen!
Maanden geleden prijs aanvraag gedaan, bijna wekelijks contact gehad over de status en pas na een negatieve review kan er gereageerd worden. Wij kijken even verder. Jammer dat Sebastiaan zijn afspraken niet kan nakomen.
De geinstaleerde instalatie liet het afweten. Aangezien de leverancier van slim solar systems slecht bereikbaar was kwam er iets ruis op de lijn . Maar uiteindelijk is alles super goed opgelost. Nogmaals bedankt super tevrede.
Ondanks kleine problemen met micro-omvormers blijft Slim Solar Systems meedenken in oplossingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid