facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slim Slim

Slim Slim

Info

Persoonlijke begeleiding (combinatie van voedingsadvies en gedragsverandering) naar gezond gewicht.

www.nuchterafvallen.nl
Twitter: twitter.com/nuchterafvallen
E-mail: [email protected]

Geschiedenis

Voedingsdeskundige



"Gewichtsverlies met blijvend resultaat waarbij gedragsverandering centraal staat.Gezond en duurzaam afvallen zonder shakes, pillen en diëten met persoonlijke begeleiding van een gediplomeerde voedings- en gewichtsconsulent.Duo of online consulten zijn ook mogelijk. Voor een volledige lichaamsanalyse kunt ook een jaarabonnement afsluiten.Gedeeltelijk vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Gestationeerd in Vreeland Stichtse Vecht, provincie Utrecht"
Adres: Spoorlaan 35, 3633 ES Vreeland
Telefoonnummer: 0618245272
Stad: Vreeland
Route: Spoorlaan 35
Postcode: 3633 ES


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Anna is degene die snapt hoe het voor mij werkt! Geen rare crashdieeten, geen rare fratsen maar heel duidelijke goede adviezen die in het gewone leven goed haalbaar zijn. Met haar hulp in samenwerking met personal training Loenen ben ik 15 cm rond mijn middel kwijt en 10 kilo in totaal afgevallen! Door de begeleiding van Anna kan ik dit wél volhouden!
Anna heeft een enorme hoeveelheid kennis over voeding en afvallen die ze heel graag met je deelt. Ze geeft praktische handige tips die echt werken. En ze motiveert je om - eenmaal op de goede weg - vol te houden tot je doel is bereikt.
Bij Slim Slim ben je in zeer goede handen, dit omdat er zeer kundig en nauwkeurig naar je wordt gekeken. Hier ga je echt de diepte in, de verbindingen die gemaakt worden op voeding en je doelen. Doelen worden tot de komma uitgespit met heel veel kennis en coachen, dit in het consult maar ook op afstand. Mijn manier van denken, is door Slim Slim drastisch gewijzigd door nieuwe inzichten, andere invalshoeken en zeer belangrijk...het RESULTAAT,dus treintje weer op de rit.
Ik moest afvallen en weer in vorm komen na twee zwangerschappen. Anna van Slim Slim heeft me geholpen mijn voeding te analyseren en te verbeteren, wat zeer goede resultaten opleverde. Ze heeft een schat aan kennis en gaf zeer duidelijke begeleiding en advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid