facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slijterij56

Slijterij56

Info

Vanwege een grote voorliefde voor wijn openden 17 Maart 2005 Auke en Marcia een slijterij aan het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Auke Bruinsma (vinoloog aan de wijnacademie) selecteert zorgvuldig de wijnen die hij in zijn winkel verkoopt.

Geschiedenis

Vanwege een grote voorliefde voor wijn openden 17 Maart 2005 Auke en Marcia een slijterij aan het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Auke Bruinsma (vinoloog aan de wijnacademie) selecteert zorgvuldig de wijnen die hij in zijn winkel verkoopt. Een uitgebreid assortiment met verrassingen uit de nieuwe wijnwereld maar ook het authentieke franse ambacht staat bij hem hoog in het vaandel. Een grote passie van Auke is het combineren van wijn en spijs. Interessant want het complementeert het gerecht welke u met grote zorg bereidt heeft voor uw familie of vrienden. Het één versterkt het ander. En een feestelijke avond is een feit.

Daarnaast een ruime keuze aan whisky. Met de verschillende invloeden van de Lowlands, highlands, speyside en islay is er voor iedere gelegenheid een heerlijke te vinden.

De portliefhebber die weet of ruby of tawny de voorkeur geniet kan nog een ruimere keuze maken; Een scala aan Ports; vintage, reserve, en de verschillende jaartallen die als colheita gebotteld zijn. Een ideaal kado voor de genietende vrienden onder ons.

Aan het bierassortiment zijn uitzonderlijke brouwsels toegevoegd welke alleen bij Slijterij56 te koop zijn. Beter bekend als zijnde de Leurse bieren; De blonde Augustinus (het paradepaartje), de witte Jacobus, de bruine Hubertus en de stevige Adrianus en Pilsener Wilhelmus maakt het rijtje compleet.


Dit zijn in het kort de speerpunten van onze slijterij. U bent van harte welkom !


Adres: Van Bergenplein 56, 4871CG Leur
Telefoonnummer: 076 5040671
Stad: Leur
Route: Van Bergenplein 56
Postcode: 4871CG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creatief met eten. Creatief met eten. 856 meter
Recensies
Fijne slijterij. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. In sommige gevallen kun je zelfs wat proeven! Ook voor originele kadotjes kun je hier terecht. Ze pakken het prachtig in. Enuh deze “exclusieve” likeur is echt zo lekker!!!
Geweldige service, heldere uitleg over diverse smaken voor wijn. Niet alleen dure wijnen maar voor ieder budget en gelegenheid keuze genoeg
De verkoper gaat mee in de discusie over het feit dat Polen alle vodka van de winkel afkopen. Wees blij dat je die Polen als kopers mag noemen want dankzij die Polen dus heb geld!. Dik verbaasd en telurgesteld, koop daar niks meer...
Hele mooie slijterij, met goede producten, heel veel wijn- en drankenkennis. En daarnaast mooie serviezen, leuke cadeaus om het tafelen compleet te maken!
Goede slijterij, prima advies.
Overzichtelijke winkel . Mooi arsortiment. Aardig personeel waar je alles aan kunt vragen
Altijd vriendelijk. Nu ook cadeau artikelen, deze zijn niet goedkoop maar zeker leuk!
Een goede slijterij met verstand van zaken. Ook voor advies op het gebied van wijn/spijs combinaties.
Goed geholpen; ik vind het een kleine zaak en daardoor een beknopt assortiment. Ik bezoek graag grotere gelegenheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid