facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slijterij - Wijnhandel La Bouteille

Slijterij - Wijnhandel La Bouteille

Info

Uw Slijterij - Wijnhandel met oprechte aandacht voor de klant. Wij hebben veel maar niet alles, we zullen altijd zoeken of we het wel in huis kunnen halen



"Slijterij-Wijnhandel La Bouteille, sinds jaar en dag29 Jaar gevestigd in hét winkelcentrum van Voorne-Putten én Goeree-Overflakkee, de Struytse Hoeck. Gratis parkeren!Ons assortiment is zeer uitgebreid, indien niet aanwezig dan bestellen wij het voor u.Geen moeite is ons te veel, bezorging aan huis, vereniging, kantoor of horeca.Ruim assortiment wijnen, gin en whiskey.300 bieren uit binnen en buitenland.Regelmatig komen wij Limited Edition.Ook hebben wij sinds vorig jaar onze eigen gin,HELL of a GIN. Gemaakt van 12 verschillende botanicals.Voor wijn-spijs vragen, helpen wij u héél graag, dat is onze passie.Met vriendelijke groeten en het glas heffend.Eric en Fenna de Kruijf"
Adres: Struytse Hoeck 75, 3224 HA Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181312615
Stad: Hellevoetsluis
Route: Struytse Hoeck 75
Postcode: 3224 HA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Breur slijterij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WINEGUYS. WINEGUYS. 2 km Vertaald door Google Goede wijn jongens Origineel Le bon vin guys
Prendivino.nl Prendivino.nl 2 km "Internetverkoop van wijnen"
Recensies
Ruim assortiment aan wijn, bier en leuke cadeaupakketten. Zeer goed advies en vriendelijke mensen!
goede winkel ,fijne eigenaar
Prima service! Hulpvaardig bij het maken van een juiste keuze. Goed advies en levering aan huis stipt op tijd. Een aanrader!
Vooral door goed en kundig advies onderscheid deze slijterij zich van anderen! Maar ook mooie wijnen en wiskey's, leuke kadosets en bijzondere bieren terwijl de prijzen vaak lager zijn dan bij de reguliere slijter, zorgen ervoor dat ik steeds vaker voor deze slijter kies!
De eigenaar van de zaak, Eric, weet waar hij over praat! Met een heel mooie selectie wijnen en ook heel veel bieren kun je altijd bij hem terecht voor een mooie spijs-wijn-combi of voor een lekkere borrelwijn. Een wijnhandel zoals er niet veel meer zijn!
Mooi winkel, geweldig advies! Het is hier ook veel leuker een flesje drank of wijn kopen dan bij bv de Gall&Gall. Bij deze slijterij staan mensen met passie voor hun vak, en het is een vak. Klasse ga zo door
topzaak met ruime keuze uitstekende wijnen en veel aparte dranken. Eigenaar heeft veel kennis en kan je veel vertellen over de producten, topadvies en goede prijzen!!
Deskundig, een echte ouderwetse slijterij met de eigenaar als "enthousiast beheerder" Zeer goed, een vd weinige nog op Voorne Putten.
Geweldige collectie wijnen en uitstekend advies.
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid