facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slijterij Saendyck

Slijterij Saendyck

Info

Specialist in bier, wijn & gedistilleerd

Adres: Guisweg 35, 1544 AG Zaandijk
Telefoonnummer: 075-6213791
Stad: Zaandijk
Route: Guisweg 35
Postcode: 1544 AG



op zoek naar gerelateerd: Exclusieve slijterij, Molenbitter, Speciaalbier Zaandam, Zaans bier, Whisky Zaandam, Zaans Kruidenbitter, Drinks and Gifts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allemanja vinotheek te Zaandijk Guisweg 19 Allemanja vinotheek te Zaandijk Guisweg 19 48 meter Wat een heerlijke wijnen verkoopt Emmy. Ze kan er heel veel oververtellen. en dat is ...
Recensies
Veel soorten bier en wijn en sterke dranken. Goede hulp om te kiezen wat je lekker vindt van de verkopers. Top zaak.
Goed adres voor iets om cadeau te geven, ruime keuze en geduldige bediening
Heerlijke winkel. Van alles wat wils. Producten van ver maar ook uit de zaanstreek. Lieve eigenaresse. Wij komen hier graag.
Heel gezellige slijterij die wel de moeite doet om het alcoholvrije 'La Trappe Nillis' voor je te bestellen en te reserveren. Zeer service bewust en uitermate vriendelijke bediening. Ik kom geheid weer terug.
Wat een leuke zaak, met iemand achter de toonbank met verstand van zaken. We konden zelfs proeven.
Een zeer kundige en vriendelijke dame, met veel ervaring en verstand. En een hele leuke ijs brekende lach! Ook een leuk kleinschalig winkeltje waar je alles kan vinden.
Altijd vriendelijk en geeft zeer goed advies. Het assortiment is goed, ruim voldoende en soms zelfs verrassend. Hier komen we graag!
Zeer uitgebreid assortiment van lokale brouwerijen. Met de meest recente brouwsels en limited editions. Niet de goedkoopste wel de speciaalste
De eigenaresse is een hele behulzame, vriendelijke en competente dame. Ze weet echt van alles wat ze verkoopt een mooi verhaal te vertellen. We slagen er altijd voor een speciaal cadeau voor wie dan ook.
Mooie winkel, aardige dame die veel weet te vertellen over de producten die zij verkoopt. Ook tof dat zij veel waarde hecht aan echt vakmanschap. Zo verkoopt zij veel plaatselijke producten en spreekt zij daarover met passie en bevlogenheid. Echt waard om even vanuit Zaandam heen te fietsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid