facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slijterij De Gulden Hoeck

Slijterij De Gulden Hoeck

Info

Al meer dan 35 jaar een begrip in het Limburgse Heuvelland en hét adres voor de lekkerste wijnen, whisky en speciaalbier.

Geschiedenis

Grootste slijter van het Heuvelland, al jaren het adres voor de liefhebbers van mooie wijnen, vintage port, cognac, whisky, relatiegeschenken en verhuur van tapmaterialen. Zeer ruim assortiment verschillende dranken.



"Slijterij De Gulden Hoeck is hét adres voor de mooiste whisky's, wijnen en speciale bieren in het Limburgse heuvelland. Online bestellen kan in onze webshop."
Adres: Rijksweg 11, 6271 AB Gulpen
Telefoonnummer: +31(0)43 4501351
Stad: Gulpen
Route: Rijksweg 11
Postcode: 6271 AB



op zoek naar gerelateerd: Kaelen Gulpen, Slijterij Kaelen, Slijterij Vijlen, Gulpen Bierwinkel
Recensies
De firma list & bedrog. In april 2014 heb ik een paar flessen whisky gekocht bij deze slijterij. Dezelfde dag heb ik gebeld met het verzoek om enkele flessen voor me weg te zetten, zodat ik deze de dag erna kon ophalen. Toen ik ze ging ophalen, stonden de flessen nog steeds in het schap maar men 'kon ze niet verkopen' omdat 'iemand al naar de prijs geïnformeerd had' niet gereserveerd. Ik zou na het weekend terug gebeld worden en als ze dan nog niet verkocht waren, kon ik ze kopen. Er werd niet gebeld, dus twee weken later ging ik terug. De flessen stonden nog steeds in het schap, maar nog steeds kon ik ze niet kopen en weer werd mij beloofd dat ik de dag erna terug gebeld zou worden. Ook kreeg ik de belofte dat niet alle flessen aan dezelfde klant verkocht zouden worden, aangezien er inmiddels 'meerdere geïnteresseerden' waren. In de daarop volgende maanden volgden vele bezoekjes, telefoontjes en e-mails aan de slijterij, maar nooit kreeg ik een zinnig antwoord. Uiteindelijk bleek dat men door mijn interesse in deze flessen had ontdekt dat deze inmiddels voor hogere prijzen bij concurrenten te koop stonden en dat ze deze via een ander kanaal voor een hogere prijs verkocht hebben dan waarvoor ze in de winkel stonden. Ik kreeg de belofte dat ze het goed zouden maken en me de week erna terug zouden bellen, maar de uitkomst kunt u wel raden...
Fijne wijnhandel,ruime keuze. Ook in biersoorten thuis. Fijn verzorgde cadeau pakketen. Vriendelijke bediening.
Een aantal keer bezocht voor cadeaupakketjes met lokaal bier Gulpener. Vriendelijke mensen en goed geholpen.
Heerlijke wijn gekocht Chardonnay. Gelijk doos meegenomen. Vriendelijk geholpen
Mooie slijterij. Goede uitleg en goed gesprek gehad met eigenaar
Mijn 50e verjaardag werd perfect verzorgd door Slijterij De Gulden Hoeck!
Rommelig, niet schoon, beperkt assortiment, lege schappen
Prima en vakkundige service
We bezochten hier zaterdag 2 oktober 2021, het is praktisch naast de Gulpener-flessenwinkel. De kist van Westvleteren buiten maakte me nieuwsgierig genoeg om naar binnen te gaan. Het is aan de westelijke rand van het dorp/de stad, dus aan de kant van Masstricht, er is gratis parkeergelegenheid ongeveer 300 meter aan de linkerkant van hier, volg gewoon de borden, de parkeerplaats is net voorbij het watermolen-pannenkoekenhuis-restaurant. Dit is een leuke winkel met een heel goede focus op wijnen en gedistilleerde dranken, maar een degelijke selectie Belgische en Nederlandse bieren, meestal aan de achterkant. Niets ongewoons toen ik er was, maar als de Gulpener-winkel ernaast gesloten is, is er hier een breed aanbod van Gulpener. Tal van fatsoenlijke Belgische bieren, waaronder de gebruikelijke trappisten, hoewel ik Westvleteren tijdens mijn bezoek niet heb gezien. Ik denk dat het de moeite waard is om je hoofd om de deur te steken als je wat Belgische bieren wilt inslaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid