facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slijterij AceDrinks

Slijterij AceDrinks

Info

Acedrinks is een dranken speciaalzaak. Door onze kennis en passie brengen we u de beste beers, wines & spirits!

Geschiedenis

Genieten staat bij ons centraal! We zijn gespecialiseerd in aller handen dranken. ons specialisme ligt op whisky, wijn en bier. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor allerhande andere dranken bij Slijterij Paauwenburg terecht. U vindt bij ons maar liefst meer dan 700 verschillende soorten speciaalbieren en een enorm wijn en whisky assortiment. Alles draait bij ons om passie!



"Met ons kleine gepassioneerde team met uitsluitend liefhebbers werken we dagelijks aan het verbeteren van onze winkel. Onze zoektocht naar nog beter en nog verser is oneindig. Wij werken het liefst met kleine merken, producenten en Brouwers die een zelfde soort passie met ons delen.Door te werken met specialisten op het gebied van wijn, bier en whisky zijn we in staat om alle mooiste producten te achterhalen.Verzending van uw bestelling is voor ons geen probleem. De verzending hebben we volledig in eigen beheer en doen we milieu proof met hergebruik van dozen en vulmateriaal dat bij gemaakt is van zetmeel."
Adres: Van Hogendorpweg 93, 4384 HD Vlissingen
Telefoonnummer: 0686810180
ln.sknirdeca@ofni
Stad: Vlissingen
Route: Van Hogendorpweg 93
Postcode: 4384 HD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: slijterij paauwenburg, slijterij webshop, ace drinks vlissingen, speciaalbier winkel, bierwinkel middelburg, online bierwinkels, speciaalbier vlissingen, speciaalbier webshops
Recensies
Net mijn eerste bestelling bij AceDrinks ontvangen. Wat een verademing. Redelijk dure fles besteld zelfs goedkoper dan bij de drankgiganten. Komt keurig op tijd binnen en verpakt zoals je zou willen. Volop in bescherming. Geen deukje in verpakking. Ik verzamel whisky. Voor mij is dit bedrijf iemand die snapt wat je wil.. Een aanrader voor eenieder.
Super service!!! Binnen een dag was de prachtige fles Marc de Champagne binnen en kon ik mijn truffels maken . Met een persoonlijk briefje bij het pakje, hoe mooi kan service zijn? Top!!
Moderne trend met deskundig personeel, enorm keuze naar je wens.
Speciaalbiertjes besteld. Super snel geleverd en onwijs lekker. TOP! Zeker een aanrader!
Heerlijke selectie van speciaal-speciaalbieren. Uiterst vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel.
Leuke winkel met een hele fijne selectie aan mooie speciaalbieren sorry, de rest interesseert me niet. Altijd een mooi wisselend assortiment, met luxere bieren dan bijv. Drankgigant. Je wordt altijd vriendelijke geholpen en krijgt goed advies. Online bestellingen worden goed verpakt en lekker vlot verstuurd. Toptent!
Geweldige zaak, klantvriendelijk personeel en hebben veel verstand van de dranken die ze verkopen
Top slijter met een enorm assortiment speciaalbier, wijn en whisky. Zeer kundig met zelfs een eigen bier festival
Zoek je iets speciaals. Dan kom je met iets speciaals naar buiten. En als je wilt prachtig ingepakt
Tijdens mijn vakantie in Zeeland twee maal deze winkel bezocht om een aantal biertjes te kopen. Ze hebben een zeer mooie collectie bieren in hun assortiment. Ook werd ik geholpen door vriendelijk en kundig personeel die me nog een aantal tips wisten te geven. Voor de bierliefhebber zeker het bezoeken waard. Ze zijn ook op Untappd te vinden met hun assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid