facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slijpbedrijf Assink

Slijpbedrijf Assink

Info

Sinds 1978 reeds werkzaam in de productie van scharen en messen in loondienst. Sinds 2002 zijn wij als zelfstandige bezig. Wij mogen zowel de particuliere als de zakelijke markt tot klanten kring rekenen. Gespecialiseerd in kappers - en trimscharen.

Geschiedenis

Sinds 1978 reeds werkzaam in de productie van scharen en messen in loondienst. Sinds 2002 zijn wij als zelfstandige bezig. Wij mogen zowel de particuliere als de zakelijke markt tot klanten kring rekenen. Gespecialiseerd in kappers - en trimscharen.



"Hét adres voor het slijpen van haarscharenKappersscharen én Honden trimscharen"
Adres: Reigerweg 1, 7687 AC Daarlerveen
Telefoonnummer: 0546644313
Stad: Daarlerveen
Route: Reigerweg 1
Postcode: 7687 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Messen slijpen Hengelo, Messenslijper Enschede, Messen slijpen hardenberg, Messen slijpen rijssen, Slijperij Hengelo, Vee-scheermessen slijpen, Tondeuse slijpen, Messen slijpen Emmen
Recensies
Ik reed 11/2 uur vanuit Groningen om mijn schaar door hem te laten slijpen en de heer Assink levert service van hoge kwaliteit. Ik ben zo blij met zijn service. Mijn schaar knipte nog nooit zo goed als nu. Zeer aan te bevelen, beste slijper ooit
Top service. Schaar laten vallen en knipte niet meer. Gebeld kon gelijk komen.
Super vriendelijk bedrijf hele snelle en goede afhandeling van onderhoud tondeuse
Een plaatselijke slijper had mijn scheerkoppen verprutst. Na een telefoontje met de heer Assink kon ik ze de volgende dag brengen . In de omgeving wat rondgetoerd en na anderhalf uur werd ik gebeld dat ze klaar waren. Ik ben zeer tevreden over deze geweldige service!!
Een tijd geleden heb ik voor het eerst mijn spullen opgestuurd voor slijpen/reparatie, dit was keurig gedaan en snel terug! Nu voor de 2e keer mijn tondeuse opgestuurd waar een nieuwe kabel aangezet moest worden en tot mijn verbazing had ik deze 2 dagen later alweer terug. Ook werd ik vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik ben zeer tevreden!
Super service. Gisteren gemaild of ik een paar scharen en scheerkoppen kon komen brengen. Geen probleem. Vanochtend gebracht en na overleg kon ik ze rond de middag al weer ophalen.!
Woensdag mijn trimscharen/scheerkoppen opgestuurd en tot mijn grote verbazing deze vandaag vrijdag al weer terug. Echt supersnel en topservice.
Super tevreden trimster scharen altijd super scherp terug, snel, heel erg behulpzaam en vakkundig. Zeer zeker een aanrader.
Scharen waren verkeerd geslepen bij een andere slijper. Gebeld en kon meteen langs komen. Super service en de scharen werken weer als nieuw.
Word altijd super netjes ingepakt en terug gestuurd. En werken weer als nieuw! Snelle service ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid