facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sligro

Sligro
Adres: Dopplerlaan 1, 9207 HC Drachten
Telefoonnummer: +31512587222
Stad: Drachten
Route: Dopplerlaan 1
Postcode: 9207 HC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Sligro Drachten vacatures, Sligro vacatures, Sligro Breda, Sligro Maastricht, Sligro hoofdkantoor, Sligro Amersfoort, Sligro Leiden, Sligro Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Penelope Café Penelope 2 km leuke kroeg fijne Muziek Leuk om heen te gaan
Stationsrestauratie De Koffiebus Stationsrestauratie De Koffiebus 2 km Een goede plek om te zitten en genieten van drankjes en hapjes. Helaas gaat open te l...
Recensies
Fijne groothandel, maar jammer genoeg geen vers afdelingen. Sligro Leeuwarden is wat dat betreft fijner. Desondanks toch de moeite waard om te bezoeken. Nooit te druk, personeel is altijd behulpzaam en kundig. Parkeren vlak voor de deur. Qua prijs zijn met name de aanbiedingen interessant. Alhoewel.. als wijn liefhebber kan je altijd rekenen op goede wijnen voor een schappelijke prijs.
Leuk hoor, oud en vertrouwd.Veel leuker dan in Lwarden. Hier weet ik meer te vinden en heb overzicht.Maar combinatie werk en lwarden is handiger.
Sligro Drachten denkt geweldig mee met jou als klant. Samen heb ik met de desbetreffende medewerker alle wensen telefonisch doorgenomen wat ik nodig was voor een evenement en denken hier dus ook in mee. De order hebben zij voor mij verzameld zodat ik het gelijk kon afhalen en door kon. Dankje!
Ongeprijsde producten prijs gevraagd antwoird niet te vinden in het systeem Kon het niet kopen. onvoorstelbaar! Vraag 2 muffin of cupcake antwoord : niet in het winkel assortiment.
Het was rustig en de anderhalve meter afstand was goed te bewaren , personeel was rustig en vriendelijk super . Ze zijn tijdens de lockdown ook open voor particulieren.
Heerlijke collectie
Kan altijd vinden wat ik nodig heb. Zeer vriendelijk personeel.
Klantvriendelijk en goede service, overzichtelijk en duidelijk. Producten meerdere keren goedkoper voor de zelfde kwaliteit.
Fijne Sligro, mooie assortiment aan non-food producten. Min punt is alleen dat ze door de weeks al om 17:00 uur dicht zijn behalve donderdag
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sligro met het openbaar vervoer


Drachten, Industrieterrein Azeven 490 meter
114

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid