facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleepstudio Leiderdorp

Sleepstudio Leiderdorp

Info

Sleepstudio is gespecialiseerd in slaapbanken, bedkasten, lifetime bedden en Beka bedden en matrassen. Sleepstudio richt zich op ruimtebesparend inrichten.



"Wie zijn wij?Sleepstudio Leiderdorp is al 20 jaar gespecialiseerd in ruimtebesparende bedden en slaapcomfort. Wij geven u door onze ruime ervaring deskundig advies op maat. Daarbij hebben wij de grootste en mooiste collectie bedkasten, slaapbanken en ruimtebesparende meubels van Nederland. Ook voor luxe en comfortabele bedden en boxsprings zoals van het merk Ubica kunt u bij ons terecht.Waarom is ons motto “the art of sleeping”?Wij vinden het de kunst om slaapcomfort te bieden die compleet is afgestemd op uw persoonlijke, fysieke en medische wensen. Het is onze passie om samen met u te zoeken naar de beste slaapoplossing voor uw behoeften binnen uw beschikbare ruimte en budget."
Adres: Meubelplein 15, 2353ex Leiderdorp
Telefoonnummer: 071-7630151
Stad: Leiderdorp
Route: Meubelplein 15
Postcode: 2353ex



op zoek naar gerelateerd: Bedden Leiderdorp Baanderij, Beddenwinkel Leiderdorp, Beter Bed Leiderdorp, ABC bedden, ABC Sleepcenter zijlbaan leiderdorp, Woonboulevard Leiderdorp, Meubelplein Leiderdorp, ABC Sleepcenter review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wooon-Leiderdorp Wooon-Leiderdorp 35 meter Veel keuze in zaken. Bij Sanidump geweest. Geen opdringerig personeel. Alle ruimte om...
Chateau d'Ax Chateau d'Ax 48 meter Hele waardeloze service als er iets mis is met een meubel. Wij hadden een bank uitgek...
Lederland Leiderdorp Lederland Leiderdorp 79 meter Dure hoekbank gekocht , op sommige plaatsen laat het leer los. Eerst een monteur gest...
Rofra Home Rofra Home 89 meter Mooie grote woonwinkel. Ze hebben echt onderscheidene meubels en woonartikelen. Wel w...
Goossens Wonen & Slapen Goossens Wonen & Slapen 105 meter In onze winkel in Leiderdorp, met een oppervlakte van 3.000 m2, vindt je meer dan 150...
Hästens Hästens 206 meter Wij zijn herhaaldelijk 3 maal bij de Hästens Store in Leiderdorp geweest. De zoektoch...
Recensies
Wij hebben een zeer onvoldaan gevoel bij de levering van the Sleep Studio. De meerwaarde van een winkel waar je advies krijgt over je aankoop hebben wij hier absoluut niet gemerkt!!! Eerder een hele hoop extra rompslomp, slecht behandeld en een extreem lange levertijd, waarbij uiteindelijk ook nog een onderdeel mist en nooit meer geleverd is. Na een bestelling in een hele rommelige winkel ze zaten in een verbouwing, kan gebeuren hebben wij medio mei de onderdelen besteld voor een life time kinderbed. Levertijd 4 weken. Begin juni begin ik met het contacteren met de winkel, over de verwachte leverdatum. Na meerdere telefonische pogingen en e-mails krijg ik ze eindelijk medio juli aan de telefoon. Excuses, er is wat mis gegaan het bed is pas vorige week besteld. Verwachte levering week 33 of 34. In week 34 nog steeds niks gehoord van the Sleep Studio, dus maar weer eens proberen te bellen. Na weer meerdere pogingen en mails krijg ik ze eind week 34 aan de lijn. Excuses, we zijn de bon met contactgegevens kwijt, goed dat u belt. Maar het bed wordt in week 35 geleverd. Niet dus, dit wordt uiteindelijk week 36 16 weken na plaatsen bestelling. Na controle van de pakbod lijken alle onderdelen geleverd nummers op bon komen niet volledig overeen met de nummers op de dozen. Bij in elkaar zetten van het bed, blijkt een vrij essentieel onderdeel niet geleverd te zijn. Direct contact opgenomen met the Sleep Studio, ja mevrouw dat onderdeel heeft U niet besteld. Sorry, ik bestel een bed bij u, u bent de expert en hoort mij te adviseren welke onderdelen ik nodig heb. Anders kan ik het net zo goed online bestellen. Ik krijg meerdere keren te horen dat ze het uit gaan zoeken, natuurlijk wordt ik niet door hun terug gebeld, maar moet ik zelf weer meerdere pogingen doen. Uiteindelijk geef ik het op, zij gaan dit onderdeel niet meer leveren... Ik ga NOOIT meer naar the Sleep Studio.
Sleepstudio neemt het niet zo nauw met de afspraken die zij maken.. donderdag na 16.00u zou het bed geleverd worden, om 21.00u krijg ik een telefoontje dat het bed die dag niet geleverd kan worden, na een ongepaste opmerking dat ik wel bij de jongen aan de telefoon mag komen slapen vraag ik of het leveren/monteren dan gratis is zodat ik dan iig niet voor niks op de bank slaap. Daar wordt mee ingestemd en de volgende dag zouden zij tussen 13.00 - 15.00u het bed komen leveren. Wederom geen bed, ik bel om 15.30u het kantoor, de verkoper van het bed zou het bed zelf komen brengen en die verschijnt vervolgens om 19.30u 's avonds. Bij het afrekenen wordt gezegd dat de jongen van het telefoongesprek op de oorspronkelijke leveringsdag de bon niet kon inzien en niks doorgegeven had dus die €50 euro moest gewoon betaald worden! Schandalig, twee dagen heb ik op werk vrij moeten regelen! De verkoper zou kijken of hij nog wat voor mij kon betekenen omdat hij toegaf dat dit niet netjes was maar ook die heeft niks meer laten horen. Diep triest, ik zal hier nooit meer iets kopen en raad het anderen zeker af!
Ons bed kapot, slapen op de grond. Gaan we naar die winkel om een bed te kopen, word er beloofd dat het snel bezorgd word, binnen 2 en 3 weken. Wij daar besteld duurdere prijs omdat andere winkels minimaal 6 weken zeiden... Zijn nu al 4 weken voorbij en kregen eergisteren te horen dat het nog 2 weken gaat duren door een productie fout! Jaja! Als ik dit had geweten had ik beter ergens anders een net zo goed bed, maar goedkoper kunnen kopen!!!!
Uitstekende service en deskundig advies, waarbij echt de tijd wordt genomen om mee te denken om het juiste bed en matras te vinden dat bij de persoon past. Er werd niet moeilijk gedaan om het bestelde bed langer opgeslagen te houden nadat de verbouwing van mijn huis meer tijd in beslag nam dan gepland. Daarnaast is het personeel zeer vriendelijk en zelfs bereid om op zondag af te komen leveren.
Wij keken rond bij de Sleep Studio naar nachtkastjes. De vriendelijke verkoper adviseerde ons op een prettige manier. Nog binnen de afgesproken leveringtermijn rinkelde de telefoon: we konden de kastjes ophalen. Over bezorging was niets afgesproken, maar de verkoper bracht ze op ons verzoek op dezelfde dag gratis thuis, tot in de slaapkamer. Super! Uitpakken en in elkaar zetten deden we zelf, maar dat een fluitje van een cent. Zeer tevreden!
Ik heb nog nooit zulke toffe gasten mee gemaakt!!!! Ik heb een bed gekocht! Prima optijd qua levering! Slaapt heerlijk. Service tot aan je slaapkamer! Ik zal Sleep studio aanbevelen aan iedereen!
Wij zijn zeer tevreden. Er werd ruim de tijd voor ons genomen om onze keuze te maken.. De levering was perfect, tot aan de kamer waar de bedbank moest komen,.
We hadden gekeken op internet en er stond geopend. Echter daar aangekomen, flinke rit met de auto, alles dicht. Toen opgebeld, antwoord was, zitten in verbouwing . Hij wist een ander adres. Ik zou teruggebeld worden maar niets gehoord.
Duurde lang voordat ik mijn matras had. Kreeg als goedmakertje wel enkele artikelen kado.
Bij sleepstudio nemen ze echt de tijd voor je. ja ben blij en tevreden met mijn aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid