facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleenerzand

Sleenerzand

Info

Comfortabele luxe B&B en kleine parkachtige tuincamping met 12 ruime plaatsen en prachtige trekkershut.



"Zeer fraaie en parkachtige kleine camping direct grenzend aan de Drentse bossen."
Adres: 't Haantje 75, 7846TK Noord-Sleen
Telefoonnummer: 0591202920
Stad: Noord-Sleen
Route: 't Haantje 75
Postcode: 7846TK



op zoek naar gerelateerd: Camping Sleenerzand, Camping Noord-Sleen, Camping Noord-Sleen te koop, B&B Sleenerzand, Trekkershut noord sleen, Sleenerzand wandelen, Camping Pieterom, Overnachten Noord-Sleen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wedstrijden Fitjar Wedstrijden Fitjar 444 meter Dit jaar 2 wedstrijden op de agenda! 20 april een kwalificatie dag voor sport A en B...
Recensies
Wij huren de trekkershut voor 1 nacht.Ik waan me op Bali! Proficiat!Kamers: 5/5
Mooie plek, vriendelijke ontvangst, heerlijke douches, hele fijne en complete trekhut mooi en rustig gelegen aan een vijver. Heb meedere trekkershutten gehad, maar deze was de beste en ook nog redelijk geprijsd. Ik kom graag nog eens langs.
Prachtige locatie middenin het groen. Hartelijke en vriendelijke host Jans leidde ons rond en gaf uitleg over de B&B die onderdeel is van een mini camping met ook een trekkershut. Schitterende plekken met veel schaduw. B&B is ruim opgezet. In slaap/relax deel is een zithoekje, een plek waar je koffie en thee en cup a soup kan zetten, koelkast waar je alles uit mag gebruiken zit bij prijs in en buiten een zithoekje. Badkamer is ruim en voorzien van allerlei toiletartikelen die je mag gebruiken, een föhn en badjassen. geen nood dus als je je tandpasta vergeet zoals wij. Fijne, in diverse hoogtes en standen verstelbaar bed met 2 losse matrassen. Locatie ligt t.o een zwembad in het bos Bosbad op 2 minuten lopen. In dat bos ook een kleine recreatieplas Kibbelkoele en startplek voor wandel en mtb route. Vorstelijk ontbijt met zelf gemaakte? jam, kwart met vers fruit, diverse soorten verse broodjes, vleeswaren, kaas en... boterhamzakjes zodat je voor onderweg nog een broodje kan smeren om mee te nemen. Zeker een aanrader deze plek!
Wat een heerlijke camping. 12 plekken verdeeld over 3 veldjes. Plus een apart veldje voor autolozen met een tent. Je kampeert in een soort park, met een mooie vijver, prachtige bomen en veel privacy. Met bovendien een geweldige gastvrijheid. Het sanitair is top.
Kleine camping. Veel ruimte, mooi, schoon toiletgebouw. Romantische zitjes.Kamers: 5/5
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door Jans " campingeigenaar" hij liet ons de camping zien. We hebben twee nachten in de trekkershut gelogeerd en het was super! Het ontbrak ons aan niks, overal is aan gedacht en dan ook nog eens heel gezellig ingericht! 's morgens werden we wakker met een prachtig uitzicht over de vijver! Ook biedt de knusse camping overal leuke zitjes waar je heerlijk kunt zitten. De sanitaire voorzieningen waren ook keurig en zelfs gezellig aangekleed met bloemetjes : We komen hier zeker nog eens terug!
Wat een heerlijke plek! Zoek je een B&B waar je gastvrij ontvangen wordt en kan genieten van een top ontbijt? Zoek niet verder, maar boek één of meerdere overnachtingen bij Jans en Ina. Deze B&B staat ook nog eens op een mooie locatie in het groen en prachtige tuin. De eerste stap op het erf, voelde al goed. De B&B is zeer ruim en voorzien van alle gemakken.
Vele mini-campings met onze caravan in Nederland bezocht, daar waren we in de regel zeer tevreden over, maar mini-camping Sleenerzand spant de kroon. Superlatieven komen wij te kort. Een 10 met een griffel en een ....... Menno & Gerda
Kamperen in een park, wie wil dat nou niet? Heerlijk rustige camping, klein van opzet, ideaal voor de rustzoeker. Je wordt 's morgens gewekt door de vogels en soms door een boer die vroeg begint, maar dat is niet echt storend. De camping beschikt over een keurig toiletgebouw en aan de buitenkant een keukenblok voor de afwas. Informatie over de streek vindt je in de hal, waar diverse folders staan uitgestald. De beheerder is zeer vriendelijk en bereid te helpen waar nodig. Reserveer op tijd, de camping is zeer populair.
Fantastische camping, goed verzorgd en heel schoon. Heerlijk rustig met leuke zitgelegenheden en vergezichten. Gaan zeker voor een herhaling. Bedankt Jans en Ina.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid