facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slangevegt

Slangevegt

Info

Buitenplaats Slangevegt is dé gelegenheid voor een ideale rendez-vous, waar je kunt lunchen, borrelen en dineren in stijl.

Geschiedenis

BUITENPLAATS SLANGEVEGT
Op een unieke locatie aan de Vecht vindt u Buitenplaats Slangevegt. Het rijksmonument uit 1700 dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht.

Buitenplaats Slangevegt is de gelegenheid voor een ideale rendez-vous waar je kunt lunchen, borrelen en dineren in stijl. Op de eerste verdieping beschikken wij over twee ruimtes tot een dertigtal personen; vooral geschikt voor ‘private dinners’, bedrijfspresentaties, vergaderingen of recepties. Buiten op het spraakmakende terras kunt u sfeervol ontspannen onder de platanen of op het uitgebreide lounge- en steigerterras.

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer u met de boot wilt komen kunt u aanleggen aan onze steigers. Buitenplaats Slangevegt staat garant voor een keuken met allure en een ongedwongen service.



"Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is dé ideale ontmoetingsplek waar u in stijl kunt lunchen, borrelen en dineren aan het water. We voeren een klassieke kaart met moderne gerechten, waarbij u keuze heeft uit de à la carte kaart of het eigentijdse chef’s menu.RijksmonumentOns restaurant ligt aan de rustige en oud-Hollandse rivier de Vecht. Met trots bevinden wij ons al vele jaren in het rijksmonument uit 1700 dat zijn naam dankt aan de ligging, namelijk de bochtige rivier die als een slang door het landschap glijdt."
Adres: Straatweg 40 , Breukelen 3621 BN, NL
Telefoonnummer: 0346 250 011
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 40
Postcode: 3621 BN


Openingstijden

Maandag: 12:00-16:00
Maandag: 18:00-22:00
Dinsdag: 12:00-16:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 12:00-16:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 12:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: slangevegt openingstijden, straatweg 40 breukelen, slangevegt iens, slangevegt groep, slangevegt michelin, slangevegt vechtkamer, slangevegt breukelen utrecht, restaurant breukelen aan het water
Recensies
Werkelijk prachtige lokatie. Heerlijke lunchkaart waarbij gerechten gekozen kunnen worden om een drie-, vier- of vijfgangen menu mee samen te stellen. Bediening is vriendelijk, maar afstandelijk en niet oplettend. Tijdens de lange lunch hebben we regelmatig met lege glazen gezeten. En tafel werd niet tijdig uitgeruimd. Tot slot werd hoofdgerecht uitgeserveerd zonder rekening te houden met opgegeven allergien. Slordig. Werd overigens wel zeer snel opgelost. We hebben heerlijke middag gehad, maar het mag een tandje beter bij dit prijsniveau.
Mooie plek aan de Vecht met een levendig uitzicht bij mooi weer. De bediening attent en professioneel, de sfeer was met de zon in top natuurlijk goed op het terras. De keuze van de gerechten lieten we aan de kok over die 3 maal vis op zijn kaart had staan, waarbij aangmerkt dat het niet allemansvriendjes waren. Het voorgerecht met rauwe zeebaars was bij mij iets te rauw, het tussengerecht bisque van schaaldieren met zijn uitgesproken smaak viel niet bij iedereen goed. De heilbot met asperge was prima als hoofdgerecht. We komen graag terug maar dan a la carte.
Met 4 man wezen varen op de Vecht en gereserveerd bij Slangevegt voor de lunch. Niet voor het eerst geweest, want gezien de prijzen doen we dat maar 1 of 2 keer per jaar. Deze dag was het rond de 30 graden, oftewel heerlijk om aan leggen en op het fijne terras te zitten met uitzicht op de voorbij varende bootjes. De keuzes van het gezelschap waren oa zalmtartaar, open ravioli, tom kai, roodbaars, risotto, lamsvlees met daarbij een frisse witte wijn. Na espresso, scroppino en warme madeleines. Alles goed op smaak, niet tevee gelukkig zodat je niet van tafel “rolt”. We komen zeker terug
Een jaar geleden ontdekte wij voor het eerst jullie prachtige restaurant. Wij zaten toen heerlijk aan de Vecht te lunchen. Dat wilde wij nog wel een keer doen, maar het liep nu totaal anders... De wind was zo aanwezig dat buiten zitten geen optie was :- helaas. Gelukkig is het binnen ook gezellig en gelukkig zaten wij bij het raam zodat we af en toe nog een boot voorbij zagen komen. Wij lieten de lunch volledig aan de koks over. Hun specialiteit ging bij ons heel goed over de tong. Hulde. Dank aan jullie. Wij namen op advies van de vriendelijke bediening een heerlijke rosé. Eet smakelijk! Wij komen zeker nog een keer terug. Hopelijk zonder wind en met een lekker zonnetje. De plek is uniek.
Prachtige locatie, lekker gegeten. Je hebt alleen keus voor verrassingsmenu. Je moet wel snel beslissen voor hoeveel gangen je wilt gaan. Let op, je kan niet meer cash betalen!
Ons jaarlijkse eindejaarsdiner hebben we hier gehouden. Goed eten, uitstekende bediening / service en vriendelijk personeel. Het was precies goed, lekker intiem maar niet te klein. Voor aperitief en na borrelen het diner in de ruimte met de open haard waar je gezellig kunt praten in een leuke sfeer.
Heerlijk gegeten en absoluut een aanrader. Vanwege het weer die dag was ons programma gewijzigd en waren we bijna 2 uur te vroeg, maar dat was geen probleem. Leuk team wat elkaar afwisselt tijdens de bediening en over al het eten goed geïnformeerd is. Houd dit vast zou ik zeggen! Vegetarische menuopties: Voldoende keuzes en ze passen het gerecht goed aan Parkeren: Letterlijk voor de deur.
De porties waren wat klein voor een grote eter als ik, maar het eten van het 5 gangendiner was echt fantastisch. We hebben heerlijk genoten!
Heerlijk gegeten. Helaas is de bediening niet meer van wat het geweest is. Als je niet dineert voor minimaal 4 gangen, hoor je daar niet helemaal. Althans, dat gevoel wordt je gegeven. Frietjes als bijgerecht. Wordt er gevraagd; “speciaal of Kapsalon?”. Weggegaan in mineur…Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Veel geleerd over Marokkaanse wijnen. Mooi buiten zitten onder de platanen. Salade is een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid