facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagman Gerechtsdeurwaarders & juristen

Slagman Gerechtsdeurwaarders & juristen

Info

Slagman Gerechtsdeurwaarders & juristen

Adres: Kuipersweg 74C, 9285SW Buitenpost
Telefoonnummer: 0511820239
Stad: Buitenpost
Route: Kuipersweg 74C
Postcode: 9285SW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Wij hadden keurig betaald, staat er vanochtend een deurwaarder op de stoep. We komen beslag leggen op jullie auto. Pardon? We hebben betaald. 4 dagen / op 17 minuten na bijna 5 dagen geleden betaald. Keurig laten zien. Zegt de deurwaarder, zal vast komen doordat het pinksterweekend is geweest! Maar de drie enveloppen dat Slagman gerechtsdeurwaarders de auto in beslag zou nemen, konden ze wel maken tijdens Pinksteren?! Tegenwoordig staat het geld direct op andermans rekening, de tijden dat het lang kon duren voordat het geld overgeboekt is, zijn voorbij. We zitten bij dezelfde bank notabene. Het is gewoon een smoes voor een administratieve fout. Fouten maken kan, maar wat in mijn ogen toch wel "een beetje" genanter is voor een gerechtsdeurwaarder. Maar dat er dan geen excuses plaatsvinden dat doet mij het meeste pijn! Zij mogen een auto wegslepen als wij niet aan de opdracht hadden voldaan en wij krijgen niet eens excuses!
Zeer slecht manier van communiceren met mensen , die netjes proberen iets te regelen. Zeer arrogant personeel. Je word niet geholpen. Ze Duwen je gewoon door je strot dat je meteen kan gaan betalen, bij een eerste contact meteen al...want anders bijkomende kosten etc etc. Schandalig om zo te werk te gaan.
Wat een stuk chagrijn werkt daar zeg. Laat je niet eens uitpraten. Wel opgelost verder. Maar een lesje fatsoen zou niet verkeerd wezen
Geen enkele reactie op mails. Bedrijf houdt onterecht geld vast. Graag nogmaals het verzoek tot een reactie en terugbetaling. Daarna zullen we de review vanzelfsprekend wijzigen.
Dit bedrijf is een drama in communiceren en heeft lak aan klanten. De hier vooral geen zaken mee.
Deurwaarders die het maximale eruit halen voor hun klant, in mijn geval LCI productions die grote volumes chemicaliën aanbieden. Jarenlang ben ik zakelijk benadert, uiteindelijk vielen ze me een uur lastig bij een klant op de stoep in m’n eigen dorp en vertegenwoordiger wou niet vertrekken. Na rechtszaak meer dan €2000 aan incasso kosten moeten betalen op €1300 goederen, de laatste verhoging bedroeg €500 op €200 extra incasso kosten na het betalen van ruim €3000.
Brief van slagman in een envelop van Yards namens uiteindelijk Alektum die weer voor Zalando werkt. Snappen jullie het nog? Ja er zijn email gestuurd zeggen ze... Ja leuk als iemand een valse emailadres aanmaakt krijg ik dat niet binnen hé. Kom langs, bel of stuur een aangetekende brief?? Weet je zeker dat iemand het ook krijgt. Jullie maken mensen kapot. Wat zullen jullie ouders trots zijn
Top bedrijf, medewerkers zijn realistisch en zeggen waar het opstaat. Gemakkelijke en snelle communicatie. Ik raad Slagman aan, aan iedereen die houdt van een prettige en luchtige samenwerking.
Dit deurwaarderskantoor moet zijn vergunning kwijtraken, mensonterend, onvriendelijk op meer geld beslag laten leggen dan openstaat. Iedereen moet zijn beklag doen bij de overkoepelende organisatie stond een klein bedrag en door tussenkomst van rechtbank 15x meer berekent door de kosten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid