facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Voorburg

Adres: Monseigneur van Steelaan 219 , Voorburg 2273 EM, NL
Telefoonnummer: 070 360 7892
Stad: Voorburg
Route: Monseigneur van Steelaan 219
Postcode: 2273 EM



op zoek naar gerelateerd: Slager Voorburg herenstraat, Slagerij Voorburg bbq, Slager Den Haag, Slagerij Voorburg aanbiedingen, Slagerij Zuiderpark Den Haag openingstijden, Turkse Slager Voorburg, Slagerij Gelderblom Voorburg, Vd Valk Slagerij folder
Recensies
Prima slager! Waar voor mijn geld! Ik ben een echte supermarktklant en kom niet graag in bedieningswinkels! Maar voor Slagerij Voorburg maak ik graag een uitzondering! Stukken beter vlees dan bij Aldi en Hoogvliet die er naast zitten! Qua prijs maakt het niks uit! Aanrader!
Beste slager zeker in Voorburg. Goede kwaliteit en verschillende soorten vlees diverse schotels voor feestje, feestdagen en BBQ. is niet bepaald goedkoop maar ja is een kwaliteit slager. Regelmatig zij verschillende soorten vlees in aanbieding. Verwacht geen dumpprijzen verwacht kwaliteit. Alles is duur tegenwoordig.
Zeer geslaagde Kerst, mede door jullie uitstekende producten! Bedankt!
Superfijne winkel! Vlees van zeer goede kwaliteit voor een schappelijk prijs! Hebben ze iets niet dat kan het evt ook besteld worden. Schone ruime zaak met een heerlijk breed assortiment. Vriendelijke mensen achter de toonbank! We komen graag gauw terug!
Helemaal GOUD. 5-sterren. Heerlijke winkel met veel keuze. Verse, kwalitatief hoogstaande producten en uiterst vriendelijk personeel. Als je om advies vraagt krijg je altijd goede aanbevelingen en diverse keuzes. Haal je vlees bij Slagerij Voorburg en ervaar hoe een goed stukje vlees werkelijk smaakt. Voor de BBQ hebben ze een uitgebreide folder met veel keuze + de mogelijkheid om een BBQ te huren. Ideaal voor een feestje!
Veel beter vlees dan in de supermakt. Een goede slager voor een nette prijs. Voor op de BBQ: kippendijsate, kipburgers en kalfsburgers zijn de beste in de regio en iedereen zal vragen waar je het vlees hebt gehaald. Echt een aanrader!
Na eerdere ervaringen, dinsdagavond gemaild met verzoek kok en bbq te regelen voor 75 mensen. Na een korte bevestiging de volgende ochtend om 7 uur alles in orde gemaakt. Prima prijs, supersnel en klantvriendelijk gereageerd. Daar hou ik van!
Altijd een lekker Stukje vlees voor een goede prijs. Wonen niet meer in de buurt, maar reiden nog geregeld een blokje om.
Ze hebben altijd Lekker vlees beter als in de supermarkt en niet al te duur hier heb je tenminste waar voor je geld en ze hebben verschillende vlees pakketten kort om goed vlees voor weinig geld
Altijd lekker vlees. Via e-mail bestelde producten staan altijd op de afgesproken tijd klaar. Goede service en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid