facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij van Dijk

Slagerij van Dijk

Info

Welkom bij uw zelfslachtende slager, Slagerij van Dijk. Wat leuk dat je onze Facebook pagina bezoekt! Heb je vragen? Stuur ons gerust een bericht.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Slagerij van Dijk.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze aanbiedingen, werkzaamheden, huisgemaakte producten, evenementen etc.

Neem ook eens kijkje bij onze foto's. Hierin vindt u bijvoorbeeld alle productieruimtes met de benodigde informatie.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.

We zien u graag in onze winkel!

Met vriendelijke groet,

Slagerij van Dijk

Adres: Honingraat 55, 3956HH Leersum
Telefoonnummer: 0343-451326
ln.kjidnavjiregals@ofni
Stad: Leersum
Route: Honingraat 55
Postcode: 3956HH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: slagerij van dijk groningen, slagerij van dijk balk, slagerij van dijk nijmegen, van dijk leersum, slagerij amerongen, slager eerbeek, gerard slagerij van dijk, slachterij leersum
Recensies
Kom hier sinds een paar maanden af en toe vlees halen en het is misschien iets duurder als supermarktvlees/vleeswaren, maar wat een heerlijke kwaliteit. Altijd goede uitleg op vragen en meeste vlees komt van boeren uit de regio, erg fijn. Af en toe specialiteiten en ook die zijn, meestal, heel erg goed. Echte vakmensen.
Hier hebben wij eerst een kippakketje gekocht en een week later een runderrollade. Beiden waren heerlijk. Het kippakketje al helemaal klaar, moest nog 10 minuutjes inde oven en de 1 kg rollade 25 minuten in de oven. Zalig gekruid en perfecte gering zo.
Voortreffelijk. Hier wordt duidelijk met liefde aan hun product gewerkt. Wij hebben met onze hele familie een barbecue pakket voor 40 personen besteld. Perfect!
Prima slager, vlees is van een goede kwaliteit en dat proef je. Ik maak elke week een omweg om mijn vleeswaren bij Van Dijk te kopen en dat doe ik met een goede reden.
Hele fijne slager met niet alleen hele goede maar ook vooral lekkere producten. De bediening is altijd zeer vriendelijk, deskundig en vooral meedenkend. Ik ben heel blij met zo'n slager in de buurt !
Een aanrader! Deze slagerij heeft een eigen kleine ambachtelijke slachterij en dat proef je. Ook de zelfgemaakte worsten, gerookt spek enz. zijn heerlijk. De bediening is prettig en altijd vriendelijk. Probeer het en eet smakelijk.
De beste slager van de hele gemeente Heuvelrug. Vers vlees, vriendelijke bediening. Ook voor BBQ de juiste slager.
helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. geleverde opdracht voldeed niet aan de verwachtingen. kwaliteit van vlees vergelijkbaar met produkt uit aldi. zeer kleine porties. Neem voorbeeld aan slagerij Kamphuis uit Doorn
Fijne slager met deskundig personeel en heerlijk vlees voor een nette prijs.
Lekker vlees van top kwaliteit. Aanrader voor barbeque!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid