facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Roy Kemna

Slagerij Roy Kemna

Info

Topslagerij Kemna, een slagerij met eigen worstmakerij, vee uit de eigen regio en eigengemaakte vleeswaren, salade's, maaltijden etc.
Centrum van Goor !

Adres: Grotestraat 83, 7471 BL Goor
Stad: Goor
Route: Grotestraat 83
Postcode: 7471 BL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frits & Stefan Frits & Stefan 219 meter Ab-nor-maal. De persoonlijke touch straalt van elke gang af. Overheerlijke, diverse e...
Recensies
We hadden 2 hapjesschalen. Het zag er bedroevend simpel uit. Zelfs schimmel op de brie. Toen ik het aangaf kwam er ook een bedroevend antwoord.
We hadden buffet voor 17 personen. Zo wel kwaliteit als kwantiteit waren top!
Goede aanbiedingen voor betaalbare prijzen ivm 10 jarig bestaan in Goor
Je krijgt niet wat in de folder staat aan saus, BBQ topper, 4 soorten saus, niet dus gaan ze doodleuk zeggen dat je maar 2 soorten saus krijgt als je voor 3 personen bestelt, zo staat het niet op de bestellijst, er staat BBQ topper, 12,95 pp antrecote, varkenssteak, mixed grill spies, kipfilet gekruid, 4 soorten saus, 2 × salade 1 rauwkost, 1 vers fruit. Maar als je voor 3 personen bestelt krijg je ineens maar 2 soorten saus.,oplichters... dit was gelijk de laatste keer dat we daar iets kopen we gaan wel naar slagerij kastelein in Diepenheim.
Hongerig binnengestapt en meteen warme kippenvleugeltjes aangereikt gekregen in een bakje met servetje. Erg lekker. Daarna riblap en ham gekocht en beiden zijn van uitstekende kwaliteit. De mensen zijn vriendelijk en professioneel. Als ik in de buurt woonde zou ik vaste klant zijn.
Genoten van een heerlijk buffet 1e kerstdag. De vleesgerechten en bijgerechten erg lekker en ruim voldoende
Super lekker en h eerlijk vlees!
Goede slager en goede service!! Pakketten zijn ook supergoed!
Goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime keuze ook
Uitstekende producten en uiterst vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid