facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Rijkeboer

Slagerij Rijkeboer

Info

Uw ambachtelijke marktslager in de buurt. Elke week nieuwe aanbiedingen en uitgebreide verhuurmogelijkheden voor uw barbeque, gourmet, bedrijfsevenement of familiefeest.
http://www.slagerijrijkeboer.nl

Adres: Nieuweweg 13A, 7948AA Nijeveen
Telefoonnummer: 0522 492348
Stad: Nijeveen
Route: Nieuweweg 13A
Postcode: 7948AA



op zoek naar gerelateerd: Slager Staphorst, Slagerij Lantinga, Beste slager, Bbq Staphorst, Vlees Meppel, Lantinga zakelijk, Slagerij in Meppel, Slagerij Steenwijk
Recensies
Hier een bamipan besteld en ergens anders een kip hapjespan. Helaas bleek bij dat bedrijf iets fout te zijn gegaan waardoor we niets hadden. Slagerij Rijkeboer hoorde het aan en loste het probleem direct op door een hapjespan die al klaar stond voor een andere klant aan ons mee te geven en daarmee ons probleem op te lossen. Ook konden we de lege pannen op zondag retourneren omdat we op vakantie waren en op zondag terug naar huis gingen. Echt een superservice. Beide pannen waren vrijwel leeg aan het eind van de avond. We hebben heerlijk gegeten.
Vandaag 11-7-2021 ons 35 jarig huwlijk gevierd,dit alles werd verzorgd door slagerij rijkeboer, dit was over de top,zeer goed geregeld met mooie producten we hebben een super bbq gehad met de familie. TOP EGBERT.
Heerlijk vlees, goede prijs kwaliteit en wat een fijne kraam om wekelijks langs te komen+
Voor een droge worst, kun je deze slager beter overslaan,. Zo slecht heb ik ze nog nooit gehad.
Super vlees en party aanbod. Goede service en goede adviezen.
Ik heb goede ervaringen bij jullie op 1 keer na maar dat kan gebeuren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid