facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Poelier Riny van Esch

Slagerij Poelier Riny van Esch
"Riny van Esch is uw ambachtelijke vakslager uit Heesch met een totaal assortiment scharrelvlees en vleeswaren. En een uitgebreid poelier assortiment.Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met een enthousiast team van vakbekwame medewerksters, die elke dag garant staan voor kwaliteit en service in onze Slagerij-Poelierszaak.Wij zijn een slagerij met uitsluitend scharrelvlees of vlees met een verhaal. En verkoop van biologische bij-producten. Benieuwd naar de producten waar wij mee werken? Bezoek onze site of kom een kijkje nemen in onze winkel.."
Adres: 't Dorp 67 , Heesch 5384 MB, NL
Telefoonnummer: 0412 454 077
Stad: Heesch
Route: 't Dorp 67
Postcode: 5384 MB


Recensies
Afgelopen Kerst heerlijk vlees en huzarensalade opgehaald. Het heeft ons allen heerlijk gesmaakt. Het was voldoende, gevarieerd en het vlees was al voorbewerkt. Dus alleen in de oven en klaar. Bedankt Rinie en medewerkers
Vers scharrel vlees, uitstekende kwaliteit. Heerlijke filets americain, zelf gemaakte salades en perfecte service. Het personeel weet waar zij over praten en waar het vlees vandaan komt.
Hier zouden meer mensen moeten kopen.Pure zeer goede produkten...Het is goed voòr je eigen gezondheid en die van de dieren....hier geen dierenleed.Hier wordt echt naar de dieren gekeken. En dat zouden meer mensen moeten doen!!
Fijne winkel, klantvriendelijk, goed en lekker eten.
Heerlijke producten en vriendelijk personeel dat altijd met je mee wil denken
Kwaliteit kost geld zo simpel is het
Super lekkere en goed gevulde kipwraps
Goddelijke worstebroodjes. Om verliefd op te worden.
Vertaald door Google Geweldige slagerij. Origineel Great butchery.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid