facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Neeskens

Slagerij Neeskens

Info

Bbq - Gourmet - Steengrillstellen compleet verzorgd.

Geschiedenis

slagerij Neeskens compleet verspakket, alles voor eten, vershof,
catering,



"Wij willen u graag laten zien wat wij allemaal in ‘huis’ hebben aan de Dorpsstraat 43 te Soerendonk.Onze slagerij is de plaats voor al uw culinaire wensen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten, van vers vlees en vleeswaren tot vis, brood, belegde broodjes en zelfs kant-en-klare maaltijden.Of u nu op zoek bent naar BBQ-producten, gourmet, fondue of steengrillschotels, smulstenen, Partypan de Luxe, tapas- en hapjesschalen of koude en warme buffetten, wij hebben het allemaal!Bovendien vindt u bij ons ook uw dagelijkse boodschappen zoals vers brood, banket, kaas en andere zuivel producten. Bezoek onze winkel of bestel gemakkelijk via onze webshop. Laat u verrassen door onze kwaliteit en service."
Adres: dr. anton mathijsen straat 18, 6021 CL Budel
Telefoonnummer: 0622683792
Stad: Budel
Route: dr. anton mathijsen straat 18
Postcode: 6021 CL



op zoek naar gerelateerd: BBQ Soerendonk, Barbecue Budel, Slagerij Weert, Slagerij van Hoof, Slager Someren, Slagerij Mierlo, Slagerij Prijslijst, Slager Maarheeze
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hallal Meat Company Hallal Meat Company 1 km Altijd hele vriendelijke mensen en heerlijk vlees en andere producten!! Een echte aan...
Recensies
Hele fijne slager, veel keuze en erg lekker. Vriendelijk personeel, netjes en behulpzaam. Gewoon topkwaliteit, ik beveel het zeker aan.
Goede slager, goed vlees! Veel keuze en altijd bereid om tips te geven!
Mooie zaak, zeer vriendelijk personeel en uitstekende service. Bijzonder goed en lekker vlees. Bij een complete barbecue of gourmet ontbreekt het aan niets.
Geweldige service ,en heerlijk eten, netjes verpakt en makkelijk bereidbaar, ook lekkere diverse soepen, echte aanrader
Goede kwaliteit, super aardig personeel en altijd alles vers- de maaltijden zijn een aanrader
Fijne slager met goed en vriendelijk personeel. Groot assortiment met goede kwaliteit vleeswaren. Heerlijke kant en klaarmaaltijden.
Ieder 2 de week van De maand krijgen we een zéér lekkere maaltijd verzorgd bij onze Senioren Vereniging Soerendonk Top
Een hele fijne winkel met zeer vriendelijk personeel, een zeer groot assortiment en heel goed bereikbaar
Goede vleesproducten, vriendelijke eigenaar en personeel
Geweldig vlees met een super service! Toen ik vlees voor de bbq kwam halen stelde de slager voor om eens een tomahawk te proberen ipv. de gebruikelijke bbq-lapjes. Omdat ik niet wist hoe ik dit moest bereiden werd het nog eerst even snel voor me gekruid en kreeg ik een zeer uitgebreide bereidingswijze op mijn whatsapp toegestuurd. Het vlees was verrukkelijk. Super mals en geweldige smaak. Dit ga ik veel vaker bereiden dan het gebruikelijke kipfiletje en een speklapje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid