facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Kevin

Slagerij Kevin
Adres: overtuinen 7, 9801BR Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594-505103
Stad: Zuidhorn
Route: overtuinen 7
Postcode: 9801BR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Vriendelijk personeel, ze kennen hun klanten. Vlees is goed en heeft een eerlijke prijs.
Super leuk en gezellig personeel. Vlees is top! Als je niet weet wat je moet kiezen helpt het personeel je goed en weten altijd wel wat lekkers aan te bieden.
Van de Kerst 2 runderrollades besteld. Tijdens het braden 1e Kerstdag zag ik dat 1 van de rollades er niet bepaald uitzag als een rollade; een slordig hoopje samengeknoopt vlees; niet rond maar ongelijk van vorm Tijdens het snijden kwamen we er ook achter dat het geen runderrollades waren maar half om half rollades. Teleurstellend, vooral omdat we het huis vol hadden met gasten. De rollades waren wel goed van smaak. Paar keer geprobeerd contact op te nemen met de slagerij om uitleg te krijgen, maar er wordt niet gereageerd. Erg jammer Voorgaande jaren haalden we altijd ons vlees voor de Kerstdagen bij deze slagerij. Dit zullen we in vervolg niet meer doen
Top vlees. Voor de kerst halen wij hier onze kiprollade vandaan. Ook leveren ze vlees op bestelling als het van het assortiment afwijkt.
Zeer vakkundige jonge slager, met een team van medewerkers dat je haast meer het gevoel geeft voor de hartelijke gezelligheid langs te komen dan voor je boodschappen... Maar de geur van vers vlees, geweldige vleeswaren en andere zelf bereide producten, geeft je echt geen kans zonder die boodschappen toch echt in het tas terug te vinden bij het verlaten van de Zaak van Smaak. Absolute aanrader!!!
Altijd kwaliteit vlees en een goede service. Vriendelijk personeel. De plek voor je dagelijkse stukje vlees
Geweldige zaak echt een aanrader. Goede kwaliteit en genoeg keuze. Goede en behulpzame medewerkers.
Heeft vriendelijk en behulpzaam personeel, goed vlees en goede tips voor het klaarmaken.
Ruim assortiment, klant vriendelijk en deskundig. Kom hier graag weer.
Gister weer een rollade gekocht ,vandaag gebraden hij was weer super ....zo als altijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid