facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij John Philipsen

Slagerij John Philipsen

Info

Slager John Philipsen, De Zaak vol Smaak



"Specialist in Livar varkensvlees antibiotica vrij en wij zijn met ons Livarvlees Kiwa gecertificeerd als 1 van de eerste 7 van Nederland, Wei rundvlees Een garantie voor u, dat u een eerlijk stuk vlees op uw bord krijgt en Tante Door kip, puur Nederlandse kip Volledig antibiotica- en cocciodiostaticavrij . Heerlijk en eerlijk."
Adres: Raadhuisstraat 17, 5981 BA Helden (plaats)
Telefoonnummer: 077-3060136
Stad: Helden
Route: Raadhuisstraat 17
Postcode: 5981 BA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00

Recensies
Goeie slager, fijn advies en super behulpzaam. Mooi scharrel vlees. Aanrader voor onwetende niet Limburgers = Livar worstjes en andere Livar specialiteiten. De Ossehaas is ook grandioos. Peper zout en 15 sec elke kant. Klaar. Ga hier zeker een keer heen voor BBQ specialiteiten.
Groot assortiment Eerlijke en heerlijke producten Goed advies en TOP service
Geweldige zaak, daar hebben ze pas echt verstand van vlees en lekker eten. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en ze nemen echt de tijd voor je. uitstekende producten en ruim assortiment. Zeker een zaak vol smaak, maar ook van passie voor product en klant. ik geef ze 6 sterren!
Erg lekker vlees en super vriendelijke service. Op een druk moment voor Kerst super geholpen en nog ter plekken vlees vacuüm klaargemaakt :. Tot een volgende keer!
beste slager van peel en maas met superservice ..en nog eens super vriendelijk personeel
mooie winkel en heerlijk vlees met een vriendelijke service
Alles voor de BBQ in huis. En smaakt heerlijk.
Geweldige service en kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid