facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Jerry Buijs

Adres: Oosterheemplein 545, 2721 NJ Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-7370175
Stad: Zoetermeer
Route: Oosterheemplein 545
Postcode: 2721 NJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmers & Zn. Timmers & Zn. 2 km Heerlijke producten en lieve eigenaren. Aanwinst voor Noordhove en Zoetermeer.
Meat & Daily's Meat & Daily's 3 km Uw specialist in vlees en vleeswaren. In de gezelligste straat van Zoetermeer e.o. Sp...
Keurslager Rudolf Alblas Keurslager Rudolf Alblas 5 km Indien ik een écht lekkerstuk vlees wil, dan ga ik naar Rudolph Alblas.
Recensies
Ze hebben hier heerlijke stukken vlees en zeker ook lekkere broodjes. Er werkt ook vriendelijk personeel waardoor je goed wordt geholpen!
we hebben met de straat onze jaarlijkse BBQ georganiseerd. Hier hebben we verschillende luxe stukken vlees voor een grote BBQ van circa 30 personen op de BBQ gelegd die we bij Jerry Buijs hebben gehaald. Hierbij waren onder andere Picanha, Buikspek, Pulled Porc, verse Spareribs en Zalm, naast de gewone maar niet mindere Kipsate en Hamburgers. Alles was super lekker en heerlijk mals. Super!!!!
Goede slager, verse producten en vriendelijk personeel
Mooie zaak. Handig is te bestellen via de web-site. Goed en lekker vlees. Geven ook goed advies.
Chagrijnige vrouw achter de toonbank. Zit lekker bij de hand te doen en doet alsof mijn vriendin dom is, omdat de betaling niet in een keer goed ging.
Heel vriendelijk personeel, maar belangrijker is dat ze vakkundig zijn. Mooie eerlijke producten van goede kwaliteit. De stamppotten zijn een aanrader als je geen tijd, zin of een mogelijkheid hebt om te koken. Het assortiment is lekker afgestemd op het seizoen en er wordt naast de klassiekers, voldoende afgewisseld met producten. Ik kom er graag!
Super goede vleeswaren....!!!!! En die stukken gekookte worst super lekker voor bij de borrel!!! Zijn vader heb ik ook nooit kunnen betrappen op iets wat niet smaakte of niet goed van kwaliteit was... gazo door slager !
Al jaren genieten wij van Jerry zijn producten, helemaal niets mis mee. Meestal telefonisch besteld en in zijn winkel te Oosterheem opgehaald. Nu met de 'corona'-bedreiging weer telefonisch besteld en gevraagd de bestelling bij ons thuis in de wijk Noordhove te leveren, door Jerry persoonlijk gebracht, helemaal perfect!!! Onze hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groeten, Jos, Arno en John.
Super goede slager. Weet wat kwaliteit is en denkt met zijn klanten mee. Ieder weekend halen wij er wel iets en in de zomer met BBQ weer net iets vaker ;
Top slager, fijn, bekwaam en behulpzaam personeel. Hoop er nog lang te mogen komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid