facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Huig en Annet Bouter

Slagerij Huig en Annet Bouter

Info

Wij zijn een slagerij met worstmakerij .Wij maken zelf worst, barbeqeu, gourmet, fondue, salades etc. Gecontroleerd
Hollandsvlees rund, Varkens En kip etc

Geschiedenis

Wij zijn een slagerij met eigen worstmakerij Hollands rundvlees, Varkensvlees en Kippenvlees
wij maken heel veel zelf onder andere worst, Barbeqeu schalen, Gourmet/fondue/steengrill en vleesschalen, salades etc.
we hebben ook buitenlandse producten zoals parmaham, serranoham en Black Angus ribeye etc.



"Anbachtelijke slagerij met heel veel eigen producten Maken ook gourmet en fondue schalen op eigen smaak. Party pannen voor bij de borrel tapas schalen naar wens. Barbecue compleet parket vanaf €10,98 p.p. Etc"
Adres: voorstraat 45, 3281at Numansdorp
Telefoonnummer: 0186680262
Stad: Numansdorp
Route: voorstraat 45
Postcode: 3281at


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Schippershuis 't Schippershuis 214 meter Gezellig plek, eten heerlijk, eigenaars super vriendelijk, sfeer super....
Summerbeach numansdorp Summerbeach numansdorp 2 km Supergezellige, klantvriendelijke zaak met heerlijke patat, snacks, drinken en ijs!
Recensies
Hele fijne winkel. Vakkundig personeel hele goede vleeswaren en vlees
In het kader “ winkel bij je lokale winkelier”, wat ik vandaag bij deze slagerij meemaakte is ten boze uit! Ik kom samen met mijn vrouw binnen om boodschappen te doen, er word uiteindelijk aan mij medegedeeld door vrouwelijke medewerkster dat 1 van ons buiten moet wachten. Terwijl er op de deur staat maximaal 4 personen mogen er binnen, en er was maar 1 klant binnen! Ik wil boodschappen doen, maar me vrouw ook! Belachelijk dit! Ik kom dus nooit meer bij deze zaak, al moet ik er 50 km voor omrijden!
Geweldige ambachtelijke slager met heerlijk vlees! Zeer vriendelijk personeel! Rij hier 1 x per week graag wat kilometers voor vanuit Brabant!
Merkwaardig toch Huig en Annet Bouter zitten al een hele tijd in Numansdorp, en ik zie nog geen enkele review. Ik schrijf graag een review om een ander er mogelijk mee te helpen, maar lees ook graag wat een ander ervan vindt. Niets te vinden bij Google Maps over de slagerij. Nou hoor ik vaak van mensen, maar er is toch geen slagerij in Numansdorp, en waarom denken ze dat. Omdat het eerste kenmerk voor de etalage is de grote kip aan het spit draaigrill. Niet alleen het zicht maar ook de reuk van de gebraden kippetjes komt op je af. En echt ik ken mensen die denken dat het een poelier is en geen slagerij en doen heel verwonderd als je vertelt dat het ook een prima slagerij is, een ambachtelijke slagerij, met goede spullen. Als er Nautische dag is of Paardenmarkt dan vallen de 'Bouters" wel op, ze zijn volop aan het braden, hamburgers, worstjes, saté enz. Kortom slagerij waren zijn er genoeg. En goede kwaliteit en niet duur met iedere week aanbiedingen.
Zeer klantvriendelijke medewerkers, super kwaliteit vlees en zeer ruim assortiment. Een hele fijne winkel waar wij graag komen.
Een hele goede slagerij met een groot assortiment
Meer dan prima vlees voor een prima prijs.
Goede kwaliteit, fantastisch personeel!
Goede kwaliteit, zeer vriendelijk personeel.
Topkwaliteit, keer op keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid