facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij G ter Weele en Zoon BV

Slagerij G ter Weele en Zoon BV
Adres: Houtweg 8, 8167PL Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578-641205
Stad: Oene
Route: Houtweg 8
Postcode: 8167PL



op zoek naar gerelateerd: ter weele emst, slagerij ter weele wezep, slagerij ter weele emst openingstijden, ter weele hapjes, ter weele, webshop, slagerij ter weele slachten, ter weele aanbiedingen, ter weele oene bbq
Recensies
Nog een echte meesterslager met heel veel passie voor het vak. Een ontzettend mooi bedrijf. Eerlijke, pure en lekkere produkten.
Eerste Kerstdag vooraf een wildsoep genuttigd en als hoofdgerecht een Beef Wellington gegeten met caesar salade en gebakken aardappeltoefjes. Daarbij ook nog cranberry`s wat het geheel subliem afmaakte. Het was in één woord geweldig, de soep was heerlijk en de Beef Wellington echt verrukkelijk. We kunnen jullie dit echt aanraden alleen weet ik niet of ze deze vorm van ossehaas normaal ook in het assortiment hebben.
Een geweldig mooi verzorgde wild, wijn en bier proeverij gehad. Heel indrukwekkend om te zien hoe er achter de toonbank wordt gewerkt!
Een echte kwaliteitsslager! Vandaag 31-8-2019 een verzorgde bbq gehad... Super. ...wat een kwaliteit en lekker vlees op fantastische wijze bereid. We hebben er royaal van genoten.
Rundvlees van de biologische fokker om de hoek, personeel dat bereid is om mee te denken en zelfs de wijn van deze slager is lekker. Vriendelijk bedankt voor de prettige ervaring.
Wat een heerlijke en eerlijke "producten", genieten op verantwoorde wijze. Zojuist de erwtensoep gegeten, de soepkom kon na het eten, bij wijze van spreken, zo de kast weer in.
Eerlijk en heerlijk vlees, van een sucadelapje tot aan het wildstoofpotje, van hausmacher tot aan de knakworstjes. Ook de saucijzenbroodjes en huzarensalades zijn heerlijk. Mooie en lekkere hapjes besteld voor een feestje. Top slager en heel fijn en klant-en servicegerichte winkeldames. Daar rijden we graag 18 km voor heen en dan met een tas vol lekkers weer terug.
Vandaag voor het eerst geweest ! Verschrikkelijk lekker , sommige vleeswaren hebben de terugreis naar huis niet gehaald! Prima en kwaliteit is al zo moeilijk te vinden! Ik ga daar beslist vaker heen.
Erg mooie slagerij. Heerlijk vlees voor een nette prijs. Vriendelijke medewerkers in de winkel.
Proe nu de heerlijke WILDKROKET van wildzwijn, niet te heet eten, dus even laten rusten na het bakken, dan proef je de verfijnde smaak. Baktip: bak eerst 2 min halfbruin, dan het frituurnetje omhoog en een 2-3min wachten, dan verder bakken. vraag ook naar de hertkroket en kleine reekroketjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid