facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Duin

Slagerij Duin
Adres: Huis Ten Biltstraat 4 , Santpoort-Noord 2071 EX, NL
Telefoonnummer: 023 537 8402
Stad: Santpoort-Noord
Route: Huis Ten Biltstraat 4
Postcode: 2071 EX


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: biologische slager santpoort, slagerij kramer, slagerij duijn
Recensies
Slagerij Duijn heeft afgelopen weekend de BBQ verzorgd inclusief super BBQ-er Patrick. Het vlees en de service waren van uitstekende kwaliteit, absolute aanrader! Dank nogmaals Eric en Patrick!
Super fijne slager heerlijk vers en goed gesneden. Alleen zó jammer dat het gehakt niet super is. Van de week tóch maar weer geprobeerd,maar nee....zó droog en korrelig. Dat is écht het enige. Gewoon lekker smeuïg gehakt en licht ouderwets gekruid......dat hoor ik meer in mijn omgeving.....dat is haast niet meer te vinden.....
Deze slagerij heeft nog een beetere grilworst dan de vleespot en ook nog eens stuk goedkoper zo hebben ze ook Prima vleeswaren alles is goed en vriendelijke bediening plus een plakje Worst toe
Verreweg de beste slager in de regio Haarlem. Hoge kwaliteit vlees en zeer vriendelijke bediening
Het beste vlees uit de hele regio! Alles supervers en heel veel kennis over hoe iets te bereiden zodat het extra lekker wordt. Vakmanschap ten top! En door het personeel alles perfect gesneden en ingepakt met een vriendelijke lach. Ja..., als ik hier kom dan word ik toch altijd een beetje verliefd.
Beste slager uit regio kennemerland...ondanks drukte toch snel aan de beurt...vriendelijk personeel en top vlees en vleeswaren
Even het kerstdiner halen wat een drukte maar goed geregeld nr trekken en op je beurt wachten tijdens een lekker bakkie koffie bij de barista die voor de winkel staat lekker kletsen met de andere fijne winkel lekker eten, fijne dagen en tot de volgende keer.
Uitstekend vlees, diverse prijzenwinnende worsten, heerlijke huisgemaakte soepen, goede voorlichting en adviezen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Hét adres in Santpoort-Noord.
Voor de eerste keer bezocht. Zocht op Google naar gourmetvlees en kwam deze slagerij tegen. Bij binnenkomst wist ik niet wat ik zag. Wat een aanbod en dat op 7 kilometer van mij huis. Net een xl burger gegeten top Deze slagerij heeft er een klant bij. Ritje is zo gemaakt. Vanuit Haarlem een groet en tot de volgende keer.
Een vlees juwelier en dan niet negatief bedoeld... Ze zijn niet goedkoop, maar dat is volledig in balans met de kwaliteit. Ik kan hier wel producten noemen die ik zou aanraden, maar dan weet ik niet waar ik moet beginnen en al helemaal niet waar dat gaat eindigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid