facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Bouma Ureterp

Slagerij Bouma Ureterp

Geschiedenis

Als u van een lekker en eerlijk stukje vlees houdt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een moderne slagerij met de kwaliteit van vroeger.

Zowel in onze winkel als hier op onze website www.slagerijboumaureterp.nl kunt u iets meer van ons verwachten.

In onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op onze site geven we u een ‘kijkje in onze keuken’ en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak.

Heeft u iets te vieren, maar geen tijd om zelf in de keuken te staan? Dan kunt u er voor kiezen om dit door ons te laten verzorgen. De hapjes worden netjes op een schaal gepresenteerd, u hoeft alleen nog maar rond te gaan!



"Slagerij Bouma,wij zijn de derde generatie Bouma, dus een echt familiebedrijf.met passie voor het slagersvak.wij staan voor vers vlees, Fijne vleeswaren en ambachtelijke eigengemaakte worstsoorten.Alles voor een geslaagde barbecue, of een heerlijk diner thuis."
Adres: Weibuorren 98, 9247 BD Ureterp
Telefoonnummer: 0512 301 307
Stad: Ureterp
Route: Weibuorren 98
Postcode: 9247 BD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bouma slagerij, Slagerij Bouma maaltijden, Slagerij Bouma Buffet, Slagerij Bouma BBQ, Slagerij de Vos, Slagerij Biesma, Facebook Slagerij Bouma, Slagerij Drachten
Recensies
Prachtige slagerij met uitgebreid assortiment ook veel verse maaltijden, tapas. Heerlijk vlees. Echt een kwaliteits slager!
Al jaren een goede kwaliteit en service, ga zo door !
We hebben online ons gourmet vlees besteld bij slagerij Bouma. Eerst heb ik via de mail gevraagd welke porties ik moest nemen per persoon. Vrij snel kreeg ik een keurige mail terug met achteraf de juiste informatie. En ja je betaald er echt wel meer voor dan in de supermarkt maar zodra je het vlees ziet, ruikt en proeft merk je toch een gigantisch verschil. We hebben een heerlijke 1ste kerstdag gehad mede dankzij door dit heerlijke vlees. Deze slager heeft ook kant en klare maaltijden welke ook zeker aan te raden zijn.
Goede slager met vriendelijk personeel. Waar vlees nog echt vlees is.
Goede kwaliteit tegen een keurige prijs. Daar kan de slager in Wolvega nog veel van leren. Complimenten van onze kant.
Vanavond in bakkeveen een bbq gehad met het vlees van deze slager. In een woord fantastisch heerlijk vlees een aanrader ook de salade was van topkwaliteit.
Altijd goed en klantvriendelijk
Goede slagerij met zeer goed kwaliteits vlees, ook kun je hier goed terrecht voor kant en klare maaltijden.
Onze vertrouwde slager met altijd super kwaliteit en prima service! Zeer zeker aan te raden. Ook vanwege het uitgebreide assortiment.
Heerlijk vlees
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid