facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Boersema

Slagerij Boersema

Info

~ Worst ~ Vers vlees ~ Vleeswaren ~ Barbecue ~ Gourmet ~ Maaltijden ~ Salades ~ Hapjes ~ Partyservice

Geschiedenis

Kwaliteit en ambacht bij Gildeslager Boersema

Gildeslagers zijn vakspecialisten in hart en nieren die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen. Bij ons bent u verzekerd van een vers, eerlijk en vooral smaakvol stukje vlees. Wij beschikken als ambachtelijke slagerij over een eigen worstmakerij waaruit de lekkerste vleeswaren en worstsoorten voortkomen. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van ons assortiment waarborgen.

Daarnaast zijn wij een specialist in lekker eten en helpen u graag met de invulling van culinaire gelegenheden. Of het nou gaat om vleeswaren bij een lekkere lunch, vlees voor een feestelijke maaltijd, partyservice, catering of een barbecue; wij staan voor u klaar.

In onze sfeervolle winkel voorzien wij u graag van ambachtelijke producten, een goed advies en prettige bediening.

Graag tot ziens in onze winkel.

Adres: Herestraat 36, 9843 AL Grijpskerk
Telefoonnummer: 0594 212457
ln.amesreobjiregals@ofni
Stad: Grijpskerk
Route: Herestraat 36
Postcode: 9843 AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: slagerij niekerk, keurslager, slagerij zuidhorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smaakmakers van Grijpskerk Smaakmakers van Grijpskerk 118 meter de smaakmakers van Grijpskerk: - Slagerij Boersema - Bakkerij Jager - Vers in Grijps...
Recensies
Ik fiets vanuit Zuidhorn speciaal naar slagerij Boersma toe. Wat een lekker vlees!! Mijn dochter is niet zo gek op vlees, maar de tartaar kan ze geen genoeg van krijgen. Personeel is ook zeer vriendelijk en vakkundig. Echt fijn dat we een slagerij met deze kwaliteiten in de buurt hebben zitten!
Voorheen altijd erg tevreden over deze slagerij. Nu geen glutenvrij bbq vlees meer te krijgen. Jammer op zoek naar een andere slager.
Heerlijke spare ribs de beste van het hele land
Ze maken denk ik winst met de hoeveelheid plastic die overal tussen gestopt wordt. Vleeswaren wordt vers gesneden en bijna tussen elke plak komt een stukje plastic folie. Te gek voor woorden. Ook wordt er na het snijden van rauw vlees op de snijmachine niets schoongemaakt en wordt er gewoon ander vleeswaren gesneden. Dit vind ik erg kwalijk. Ik kwam hier altijd graag, maar nu ik dit gezien heb kom ik hier denk ik nooit weer. Heb nog nooit een slager dit zien doen. Tevens ook het plastic verhaal. Dit is de enige slager wie zoveel plastic gebruikt.
Zeer goede slagerij, echter heb ik maar één ster aangeklikt omdat ik het verpakken van sommige producten echt idioot vindt. De paté wordt ingepakt in een plastic bakje met daarom heen folie. We willen allemaal beter met het milieu omgaan daarom maar even gebeld met slagerij Boersma over het bovenstaande. Er werd mij verteld dat ze dit zo doen vanwege het goed overbrengen van de paté van de slagerij naar de klant, nou ja zeg, tegenwoordig kan dat ook anders lijkt mij anno 2018/2019. Ik kwam hier graag maar ga naar een andere slagerij die wel beter met het milieu en de klacht van de klant om gaat, lees serieus neemt.
Bbq besteld voor 15 personen. Goed verzorgd en erg lekker!
Speciaal vanuit Groningen naar slagerij Boersma gegaan. Wat een fantastische producten en gedegen vakkennis. We gaan er zeker nog eens heen.
Het is een vakman van de eerste klas zeer Goede producten klasse Fijne personeel winkel zeer schoon En vitrine heel mooi en overzichtig Je bent echt geneigd om meer te kopen Zo smakelijk ziet het er uit Jakob
Super slagerij met heerlijk vlees en ook vriendelijk personeel achter de toonbank!
Helemaal Geweldig ik ben er vandaag geweest helemaal uit Maaseik België voor de harde worsten gewoon top ***** +
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid